TDC køber Telmore for 400 mio. kroner

TDC overtager lavprisselskabet Telmore i en handel til omkring 400 millioner kroner. Dermed eliminerer TDC prispresset fra en af sine største konkurrenter. Teleanalytiker finder købet klogt.

Efter at have tabt stadig flere mobilkunder til discountselskaberne køber TDC nu sin største konkurrent, lavprisselskabet Telmore, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

TDC vil betale op mod 400 millioner kroner for at overtage den fulde kontrol med Telmore i en aftale, der er lige på trapperne.

TDC købte 20 procent af Telmore for et halvt år siden. Dengang lød aftalen, at TDC ville overtage resten af selskabet, når en række betingelser var opfyldt.

Det er de nu, og TDC er ivrig efter at få lukket handlen inden nytår.

Halv million kunder
Lavprisselskabet Telmore har i løbet af relativt kort tid fået omkring en halv million kunder og har sammen med de øvrige lavprisselskaber presset TDC på prisen.

Med købet eliminerer TDC dermed prispresset fra en af sine største konkurrenter. Det betegner teleanalytiker John Strand, Strand Consult, som fornuftigt.

- Prisen på et mobilminut er gennem de seneste seks måneder blevet næsten halveret. Den udvikling er ødelæggende for de danske teleselskaber, og det er derfor klogt, at TDC køber Telmore, siger han til Morgenavisen Jyllands-Posten.

Købet betyder, at Telmores omkring 500.000 kunder på én gang bliver kunder i TDC-koncernen.

- Lavprisselskaberne har en gøgeungeeffekt i mobilbranchen. Deres succes betyder, at de danske mobiloperatører er tvunget til at genoverveje hele deres forretningsmodel og strategi for fremtiden, siger John Strand.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Optimer din forretning med Microsofts splinternye Dynamics 365 Business Central

Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer indeholder med blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business Central enorme muligheder for at høste værdi af virksomhedens komplekse it-miljø ved øget indsigt, optimering af processer og drift og automatisering. Kom og hør hvordan du høster størst værdi med Microsoft nye, sammenhængende administrations-system ved at optimerer virksomheden mange steder.

28. marts 2019 | Læs mere


Premium
Midt i spionage-rygter og mediestorm: Computerworld besøger Huawei i Kina - tag med på besøg hos det måske mest omstridte tech-firma lige nu
Reportage, Shenzhen: “Exacting, rigorous, tests drive learning, all for real battles.” Computerworld er taget på besøg i det gigantiske hovedkvarter for verdens måske mest omtalte tech-selskab lige nu
Computerworld
Nvidias nyeste GTX 1660 kort beviser, at det igen er blevet interessant at købe grafikkort
Nvidia giver gamere i mainstream-segmentet et stærkt kort til en rimelig pris.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Få en personlig demo af det moderne intranet anno 2019
At vælge den bedste, eller skal vi kalde det, den rette intranetplatform til din virksomhed eller organisation, er ikke nødvendigvis nogen let opgave. Sammenlignet med andre stykker software eller værktøjer til udførelse af specifikke behov, ja så er et intranet typisk en platform, der skal implementeres på tværs af hele virksomheden. Er et nyt intranet på virksomhedens tegnebræt for 2019 er dette din mulighed for at få en personlig demo af Colibo.