TDC køber Telmore for 400 mio. kroner

TDC overtager lavprisselskabet Telmore i en handel til omkring 400 millioner kroner. Dermed eliminerer TDC prispresset fra en af sine største konkurrenter. Teleanalytiker finder købet klogt.

Efter at have tabt stadig flere mobilkunder til discountselskaberne køber TDC nu sin største konkurrent, lavprisselskabet Telmore, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

TDC vil betale op mod 400 millioner kroner for at overtage den fulde kontrol med Telmore i en aftale, der er lige på trapperne.

TDC købte 20 procent af Telmore for et halvt år siden. Dengang lød aftalen, at TDC ville overtage resten af selskabet, når en række betingelser var opfyldt.

Det er de nu, og TDC er ivrig efter at få lukket handlen inden nytår.

Halv million kunder
Lavprisselskabet Telmore har i løbet af relativt kort tid fået omkring en halv million kunder og har sammen med de øvrige lavprisselskaber presset TDC på prisen.

Med købet eliminerer TDC dermed prispresset fra en af sine største konkurrenter. Det betegner teleanalytiker John Strand, Strand Consult, som fornuftigt.

- Prisen på et mobilminut er gennem de seneste seks måneder blevet næsten halveret. Den udvikling er ødelæggende for de danske teleselskaber, og det er derfor klogt, at TDC køber Telmore, siger han til Morgenavisen Jyllands-Posten.

Købet betyder, at Telmores omkring 500.000 kunder på én gang bliver kunder i TDC-koncernen.

- Lavprisselskaberne har en gøgeungeeffekt i mobilbranchen. Deres succes betyder, at de danske mobiloperatører er tvunget til at genoverveje hele deres forretningsmodel og strategi for fremtiden, siger John Strand.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Premium
Så mange millioner betaler Knowit for Creuna: Dansk Creuna-boss bliver chef for ny Knowit-organisation med 100 ansatte
Interview: Roar Nissen skal efter mere end 13 år hos Creuna stå i spidsen for den samlede danske afdeling i det kommende Knowit Experience-selskab. Bliv klogere på planerne, efter den norske Knowit-koncern har købt Creuna, her.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.