Artikel top billede

Derfor skal Carsten Dilling være topchef i TDC

Læs, hvad analytikerne forventer kommer til at ske med den nye TDC-topchef Carsten Dilling ved roret.

Læs også:
TDC udnævner ny topchef - her er han

Henrik Poulsen: Sådan efterlader jeg TDC

Efter mere end to måneders ventetid meldte TDC mandag morgen ud, at TDC-topchefen Henrik Poulsens afløser er fundet.

Det bliver koncerndirektør for TDC Operations, Carsten Dilling, der fremadrettet kommer til at indtage chefstolen i Danmarks største televirksomhed.

Men med den nye TDC-topchef Carsten Dilling ved roret skal man ikke forvente nogen større omvæltninger.

Sådan lyder vurderingen fra flere teleanalytikere.

"Carsten Dilling er maskinmesteren i TDC, der er kendt for at stå bag optimeringen og effektiviseringen af TDC. Han er manden, der sørger for, systemerne virker," lyder det fra analytiker fra Danske Markets, Poul Ernst Jessen.

"Valget siger mig, at TDC satser på det driftssikre og forudsigelige, hvor der ikke er overraskelser i måden, TDC bliver drevet på."

Selvklart med en intern

At valget er faldet på en intern kandidat kommer ikke voldsomt bag på Sydbanks analytiker Morten Imsgard.

"TDC har hele tiden været åben omkring, at strategien ligger fast, og at man søger en, der kan videreføre strategien. På den måde er Carsten Dilling er oplagt valg. Han har været med hele vejen fra reorganiseringen af virksomheden til det dansk-nordiske fokus, og han kender virksomheden indefra," siger Morten Imsgard.

Han tilføjer, at de klare udmeldinger om den fastlagte strategi kan have gjort det vanskeligere at rekruttere en udefra.

At det har taget TDC bestyrelse næsten tre måneder at nå frem til valget af en intern kandidat, lægger han ikke meget i.

"Det er jo ikke en lille post i dansk erhvervsliv, så det er klart, at de skal afsøge alle muligheder. Så jeg går ud fra, at man har været igennem en grundig afsøgning af markedet med både interne og eksterne kandidater."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere