Artikel top billede

TDC udnævner ny topchef - her er han

TDC udnævner ny topchef, der afløser Henrik Poulsen.

Læs også:

Henrik Poulsen: Sådan efterlader jeg TDC

TDC: Vi kigger efter internationale kandidater

Efter længere tids tavshed løfter TDC nu sløret for, hvem der kommer til at afløse topchef Henrik Poulsen, der har valgt at forlade TDC til fordel for jobbet som direktør i Dong.

Både interne og eksterne kandidater var på spil, men det viste sig at blive en af de interne kandidater, der løb med stillingen.

Det bliver nemlig koncerndirektør for TDC Operations Carsten Dilling, der overtager chefposten fra 2. juli.

Han har en fortid i blandt andet Ementor, Columbus og IBM.

"Ligeledes pr. 2. juli 2012 fratræder Henrik Poulsen som administrerende direktør og medlem af direktionen, og som formand for bestyrelsen i en række TDC datterselskaber. Disse formandsposter overtages af Carsten Dilling. Henrik Poulsen vil forblive som rådgiver for Carsten Dilling indtil et tidspunkt i slutningen af august." skriver TDC i en meddelelse.

Læs også:

Henrik Poulsen: Sådan efterlader jeg TDC

TDC: Vi kigger efter internationale kandidater
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere