Artikel top billede

Indisk it-kæmpe i problemer vinder kontrakt med SAS

It-kæmpen Tata TCS, der slås med at levere it til TDC, har vundet en kontrakt til en værdi af 'flere millioner dollars' om at levere it til SAS.

It-kæmpen Tata TCS, der slås med overtagelsen af it-kontrakter for milliarder hos TDC, skal levere it-applikationsløsninger for en værdi af "flere millioner af dollars" hos SAS.

Konkret er der tale om et af firmaet egenudviklet finans- og regnskabssystem, som SAS vil benytte i mere end omkring 30 lande.

Aftalen betyder, at Tata TCS ud over at implementere det cloud-basererede regnskabssystem skal levere infrastruktur, vedligeholdelse og udvikling på flere typer af platforme i hele kontraktperioden, der løber i flere år.

Værdien af aftalen ønsker Tata TCS ifølge firmaets danske PR-bureau ikke at kommentere i detaljer, men oplyser, at "det er en aftale, der er flere millioner dollars værd."

Kontrakten mellem SAS og Tata TCS træder i kraft med øjeblikkelig virkning og omfatter ikke personalerelaterede ændringer.

SAS har allerede for år tilbage outsourcet firmaets it-systemer og medarbejdere til CSC, hvor de arbejder i datterselskabet CSC Airline Solutions.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere