Artikel top billede

Nye chefer vælter ind i stort dansk softwarehus

Et af landets største it-selskaber skifter ud på en række afgørende poster i selskabet.

Der sker ting og sager i topledelsen hos danske Simcorp for tiden.

I en meddelelse til fondsbørsen er det kommet frem, at selskabets driftsdirektør, Torben Munch, stopper den 24. august 2012.

Torben Munch har siddet i direktionen siden 1. januar 2001.

Han er også netop udtrådt af bestyrelsen for Traen A/S, der for nylig blev solgt.

Det kan du læse mere om her.

Ny international topchef

Simcorp har tidligere på året annonceret, at selskabet henter den internationale topchef Klaus Holse som ny administrerende direktør.

Han skal tiltræde den 1. september 2012 og kommer fra en topstilling hos Microsoft. Her er han corporate vice president i Microsoft med ansvar for Microsofts aktiviteter i Vesteuropa

Den tidligere Simcorp-direktør Peter Ravn, der har været i selskabet i 25 år, de 11 år som direktør, vil i stedet koncentrere sig om bestyrelsesopgaver i andre firmaer.

Endelig har formanden for bestyrelsen i Simcorp, Jesper Brandgaard, der også er formand for bestyrelsen i NNIT, fået en ny næstformand.

Magtfuld næstformand

Det er den tidligere magtfulde bankdirektør fra Nordea, Peter Schütze, der i dag også er formand for bestyrelsen hos DSB.

Han tiltrådte næstformandsposten i Simcorp's bestyrelse den 29. marts 2012.

SimCorp er et dansk it-firma, der udvikler finansielle systemer til virksomheder i hele verden. Den typiske målgruppe er banker, pensionskasser eller forsikringsselskaber.

Firmaet blev grundlagt i 1971 og har hovedsæde i København. Firmaet har desuden datterselskaber over hele kloden.

På koncernplan har Simcorp' overskud ligget blandt de 10 største i branchen og koncernselskabet har over 1.000 ansatte.

Læs forklaring fra bestyrelsesformand, Jesper Brandgaard, senere her på Computerworld.dk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Tidligere CIO i Mærsk Tom Christensen ny it-chef hos Conscia
Conscia har hyret tidligere CIO hos Mærsk Tom Christensen som chef for IT Operations og CISO. Tom Christensen stod blandt andet i spidsen for it-afdelingen hos Mærsk Oil & Gas under det berygtede ransomware-angreb på koncernen i 2017.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.