Artikel top billede

Se billederne: Her er den nye iPhone 5

Se de første smug-billeder af den nye iPhone 5.

Apple vil angiveligt løfte sløret for den nye iPhone 5 til september, hvilket du kan læse mere om her.

Vi behøver dog ikke at vente i halvanden måned endnu for at få en ide om, hvordan den nye iPhone 5 kommer til at se ud - heller ikke selv om Apple traditionen tro officielt holder kortene særdeles tæt ind til kroppen.

Den japanske reparatør-butik iLab Factory hævder i hvert fald, at den har samlet et eksemplar af den kommende iPhone 5.

Samlet af stumper

Det er sket ved hjælp af dele, som iLab har fået fingre i fra de kinesiske samlefabrikker, som for tiden er i fuld sving med at bygge iPhone 5'ere for Apple.

Angiveligt er der tale om de hidtil mest detaljerede og virkeligheds-tro billeder af den kommende iPhone 5, hvis udseende ellers har været omgærdet af mange gætterier og gisninger.

Står billederne til troende, vil den kommende iPhone 5 få en stor skærm, et to-farvet chassis samt et væsentligt mindre dock-stik end de tidligere iPhone-udgaver.

Samtidig ser det ud til, at front-kameraet er flyttet ind til midten af telefonen, mens hovedtelefon-stikket er flyttet ned i bunden af telefonen.

Du kan se billederne af den smug-samlede iPhone 5 her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere