Artikel top billede

Rygte: Apple klar med iPhone 5 og ny iPad til september

Apples ventes at præsentere ny iPad og iPhone i midten af september.

Apple planlægger angiveligt et stort arrangement 12. september, hvor selskabet vil præsentere mindst tre nye mobile produkter.

Ifølge Apple-sitet iMore, der citerer anonyme kilder "som tidligere har været troværdige,' vil Apple til arrangementet løfte sløret for den nye iPhone 5, en iPad mini og en ny iPod Nano.

Ifølge rygterne vil salget af de nye mobile enheder begynde 21. september. Apple har traditionelt indledt salget af selskabets nye produkter på det amerikanske hjemmemarked, mens mange andre lande er kommet længere nede på listen.

Apple har angiveligt i et stykke tid været i gang med forberedelserne til at producere iPhone 5'ere, så selskabet har en stor mængde eksemplarer på lager, når salget skydes i gang. Det kan du læse mere om her.

Den kommende iPhone 5 vil have indbygget kamera på otte megapixels, ligesom telefonen vil fungere på både GSM- og CDMA-netværk.

Den nuværende iPhone 4 har til sammenligning et kamera på fem megapixels, ligesom telefonen kører på enten GSM eller CDMA.

Apple forventer angiveligt at producere omkring 20 millioner iPhone i tredje kvartal. Heraf vil de otte millioner være iPhone 5, mens resten vil være iPhone 4.

Den kommende iPad Mini vil angiveligt få en 7,85 tommer skærm og komme til at koste væsentligt mindre end de nuværende iPad-modeller.

Du kan læse mere om den nye iPad Mini her.

Læs også:

Mindre og billigere iPad er måske på vej.

Apple sætter gang i produktion af iPhone 5.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere