Artikel top billede

Så mange apps downloader du til din smartphone

Ny opgørelse viser, hvor mange apps den gennemsnitlige forbruger henter til en smartphone på et år. Se her, om du ligger over eller under gennemsnittet.

Læs også:

Her er alle de apps du har brug for på rejsen

Gode råd: Sådan undgår du apps-kaos i dit firma

Kogebøger som apps, spil som Angry Birds, inspirerende rejse-apps og hardcore business-apps. 

Der findes efterhånden hundredtusindvis af apps til de største smartphone-styresystemer som Android, iOS og Windows Phone.

Selvom mange smartphone-tjenester også kører via browseren som en HTML-løsning, så er det stadig uhyre populært blandt forbrugerne at hente apps til alt mellem himmel og jord.

Så mange apps henter vi i 2012

I en ny rapport vurderer ABI Research, at smartphone-brugerne på verdensplan vil downloade omkring 36 milliarder apps i 2012.

Det betyder, at en smartphone-bruger i gennemsnit henter 37 apps ned i år.

Dermed er der tale om en stigning på seks procent forhold til 2011, hvor smartphone-brugere i gennemsnit hentede 35 apps på et år.

Væksten fortsætter ikke

Men inden man som apps-udvikler får dollar-tegn i øjnene, bør man nok lige klappe smartphonen.

Dels har det vist sig, at det er svært at få forbrugerne til at betale de store summer for de små apps, dels vurderer ABI Research ikke, at apps-væksten vil fortsætte.

Faktisk forventer analytikerne et mindre fald i antallet af apps, der downloades, i de kommende år - blandt andet på grund af de øgede fokus på HTML5-løsninger.

Læs også:

Her er alle de apps du har brug for på rejsen

Gode råd: Sådan undgår du apps-kaos i dit firma
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.