Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Microsofts Surface-tablet i butikkerne til oktober

Der er dog stadig ingen oplysninger om priserne på Microsofts første tablet-pc, som vil kunne fås i udgaver med henholdsvis Windows 8 og Windows RT.

Computerworld News Service: Tablet-pc'en Microsoft Surface kommer i handlen 26. oktober, hvilket også er lanceringsdatoen for Windows 8, oplyser selskabet i en såkaldt 10-K-rapport indgivet 26. juli til USA's børstilsyn, Securities and Exchange Commission.

Du kan se billeder af Microsofts første tablet-computer i eget navn her.

Der er ingen oplysninger om priserne på Surface, der kommer til at køre Windows 8 eller Windows RT.

Microsoft har ikke svaret på en henvendelse om at kommentere på 10-K-rapporten eller på priserne på de kommende tablets.

I indgivelsen til SEC skriver Microsoft:

"Den næste version af vores styresystem, Windows 8, vil være tilgængelig 26. oktober 2012. På det tidspunkt vil vi begynde at sælge Surface, der er en serie hardwareenheder designet og fremstillet af Microsoft."

Microsoft annoncerede 18. juli i et blogindlæg, at lanceringsdatoen for Windows 8 bliver 26. oktober.

Det kortfattede blogindlæg kom dog ikke yderligere ind på planerne for salg af Surface.

Tre måneder senere

Da Microsoft i juni for første gang fremviste tablet-pc'en Surface med en skærm på 10,6 tommer ved en begivenhed for pressen i Hollywood, sagde selskabet, at de ARM-baserede udgaver af Surface med Windows RT ville udkomme først - omtrent samtidig med lanceringen af Windows 8.

Surface-tablets med Windows 8 Pro og Intel-chip ville først komme på markedet cirka tre måneder senere end Surface-tablets med Windows RT og ARM-chip, oplyste Microsoft ved denne begivenhed.

Herudover sagde selskabet på daværende tidspunkt, at de Windows RT-baserede Surface-tablets ville komme til at ligge i samme prisklasse som sammenlignelige tablets, mens en Surface med Windows 8 Pro ville komme til at ligge i samme prisklasse som ultrabooks.

Mandag offentliggjorde Microsoft også nye tastaturer og mus, der er optimeret til Windows 8.

I 10-K-indgivelsen anerkender Microsoft desuden, at selskabet risikerer at støde sine hardwarepartnere fra sig med lanceringen af Surface-tablet-pc'erne.

Læs også:

Her er Microsofts første tablet-pc i eget navn: 'The Surface.'

Se flotte billeder af den nye Surface-tablet.

Derfor gør Microsoft klogt i at bygge egen tablet.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.