Artikel top billede

Software-firmaer lyn-lapper kritiske huller på din pc

Software-selskaberne Adobe og Microsoft har lappet flere sikkerhedshuller med den allerhøjeste prioritering. Du kan finde lappegrejet til sikkerhedshullerne her.

Læs også:
Så ofte bliver dine web-applikationer angrebet

Her er hackernes yndlings-mål

Software-selskabet Adobe har haft fat i det helt store lappegrej, efter selskabet har opdaget flere alvorlige sårbarheder med allerhøjeste prioritet i sine populære PDF-læsere Acrobat og Reader.

Det melder sikkerhedsfirmaet CSIS Security Group.

Problemerne med de Adobes meget udbredte programmer hidrører for Readers vedkommende version 10.1.3 og tidligere 10.x-versioner til Windows og Macintosh samt 9.5.1 til samme styresystemer.

I Adobe Acrobats tilfælde er der ligeledes knas med version 10.1.3 og tidligere 10.x-versioner samt 9.5.1 og tidligere 9.x-versioner - i begge tilfælde til både Windows og Macintosh.

CSIS Security Group henviser til Adobes sikkerhedsservice, hvor softwareselskabet selv påpeger, at flere af sikkerhedshullerne potentielt kan få den konsekvens, at en angriber kan overtage din maskine. 

Kritisk tirsdags-tradition

Traditionen tro har verdens største softwareselskab, Microsoft, også været ude med sit lappegrej den anden tirsdag i måneden.

Denne gang har software-giganten lukket flere kritiske sikkerhedshuller i blandt andet Internet Explorer og Remote Desktop Exchange.

Ud af de i alt ni sikkerhedsopdateringer er fem kategoriseret som kritiske.

CSIS Security Group påpeger, at især én opdatering bør have den sikkerhedsansvarliges opmærksomhed. Det drejer sig om et hul i Windows Common Controls, der potentielt kan åbne for kodeafvikling fra en anden maskine. 

Sikkerhedsselskabet anbefaler dog, at du bør opdatere mod alle sikkerhedshuller i både Adobes og Microsofts opdateringspakker.

Du kan finde al Microsofts sikkerhedsoplysninger her

Og her er linket til Adobes sikkerhedsopdateringer

Læs også:
Så ofte bliver dine web-applikationer angrebet

Her er hackernes yndlings-mål




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere