Artikel top billede

Software-firmaer lyn-lapper kritiske huller på din pc

Software-selskaberne Adobe og Microsoft har lappet flere sikkerhedshuller med den allerhøjeste prioritering. Du kan finde lappegrejet til sikkerhedshullerne her.

Læs også:
Så ofte bliver dine web-applikationer angrebet

Her er hackernes yndlings-mål

Software-selskabet Adobe har haft fat i det helt store lappegrej, efter selskabet har opdaget flere alvorlige sårbarheder med allerhøjeste prioritet i sine populære PDF-læsere Acrobat og Reader.

Det melder sikkerhedsfirmaet CSIS Security Group.

Problemerne med de Adobes meget udbredte programmer hidrører for Readers vedkommende version 10.1.3 og tidligere 10.x-versioner til Windows og Macintosh samt 9.5.1 til samme styresystemer.

I Adobe Acrobats tilfælde er der ligeledes knas med version 10.1.3 og tidligere 10.x-versioner samt 9.5.1 og tidligere 9.x-versioner - i begge tilfælde til både Windows og Macintosh.

CSIS Security Group henviser til Adobes sikkerhedsservice, hvor softwareselskabet selv påpeger, at flere af sikkerhedshullerne potentielt kan få den konsekvens, at en angriber kan overtage din maskine. 

Kritisk tirsdags-tradition

Traditionen tro har verdens største softwareselskab, Microsoft, også været ude med sit lappegrej den anden tirsdag i måneden.

Denne gang har software-giganten lukket flere kritiske sikkerhedshuller i blandt andet Internet Explorer og Remote Desktop Exchange.

Ud af de i alt ni sikkerhedsopdateringer er fem kategoriseret som kritiske.

CSIS Security Group påpeger, at især én opdatering bør have den sikkerhedsansvarliges opmærksomhed. Det drejer sig om et hul i Windows Common Controls, der potentielt kan åbne for kodeafvikling fra en anden maskine. 

Sikkerhedsselskabet anbefaler dog, at du bør opdatere mod alle sikkerhedshuller i både Adobes og Microsofts opdateringspakker.

Du kan finde al Microsofts sikkerhedsoplysninger her

Og her er linket til Adobes sikkerhedsopdateringer

Læs også:
Så ofte bliver dine web-applikationer angrebet

Her er hackernes yndlings-mål
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.