Artikel top billede

"It-selskabet CESS-DK var ikke mistænkt"

Pressenævnet har kritiseret, at CESS-Danmark A/S på Computerworld.dk er omtalt som mistænkt. Det er rettelig den tidligere salgsdirektør, der var mistænkt og tiltalt.

I marts og april måned omtaler Computerworld.dk, at CESS-Danmark A/S' tidligere salgsdirektør er mistænkt og tiltalt for bedrageri i USA i forbindelse med en computerhandel.

I den forbindelse bringes overskriften "Svindel-mistænkt dansk it-firma skovler millioner ind".

Selskabet - CESS-Danmark A/S - har klaget til Pressenævnet, da det ikke er selskabet, der var under mistanke.

Pressenævnet finder, at Computerworld.dk's overskrift går ud over, hvad der er dækning for i de faktiske forhold. Det er alene den tidligere salgsdirektør, der var mistænkt og tiltalt i sagen. Nævnet udtaler derfor kritik af den krænkende og ukorrekte overskrift.

Der var over for Pressenævnet klaget over en række forhold i artiklerne. De øvrige forhold har nævnet ikke fundet anledning til at kritisere.

Pressenævnet har pålagt os at bringe ovennævnte meddelelse.

Hele kendelsen fra nævnet kan læses på: www.pressenaevnet.dk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere