Artikel top billede

Apples iPhone sælger ikke længere nok

Apples iPhone sakker agterud i forhold til Samsungs topmodeller.

Læs også:

Vild smartphone-vækst: Her er den helt store vinder

En kommende iPhone 5 skal gøre det, iPhone 4 ikke længere helt formår: Være en stor-sællert.

For selvom den nuværende iPhone indiskutabelt har været en succes for Apple, er markeds-euforien i øjeblikket i højere grad centreret om Samsungs produkter.

I den seneste opgørelse fra Gartner kan man eksempelvis læse, at iPhone-salget faldt med 12,1 procent fra første til andet kvartal 2012.

Selvom det samlet set steg med 47,4 procent set over et helt år, så har Apple brug for en iPhone 5, skriver Gartner.

"Afhængig af den nøjagtige dato for lanceringen af den nye iPhone vil Apple muligvis opleve endnu en svagere-end-normalt kvartal i tredje kvartal 2012, mens Apple vil være klar til at drage nytte af det stærke ferie-salg i Nordamerika og Vesteuropa, der historisk set har været immune over for pres på økonomien."

"I kapløbet om at være den bedste smartphone-producent i 2012 har Samsung konsekvent øget sin føring i forhold til Apple," lyder det desuden fra analytikerne.

Gartner vurderer, at iPhone 5 vil blive "den hidtil største opgraderings-mulighed, da det ventede design med en større skærm og andre sandsynlige designmæssige ændringer i formfaktoren vil være en stærk grund til at opgradere for iPhone 4-brugere."

"Mens Apples iOS-markedsandel steg en smule over året (0,6 procent), så faldt den 3,7 procent fra kvartal til kvartal, fordi brugerne udsatte deres opgraderings-beslutning på de fleste markeder forud for den kommende lancering af iPhone 5."

Læs også:

Vild smartphone-vækst: Her er den helt store vinder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.