Artikel top billede

TDC: Derfor vil vi ikke tilbyde disse 4G-services

Bestemte services vil ikke blive tilbudt til kunderne på det nye 4G-net, og det er der en god grund til, siger selskabet.

Læs også:

Skyline-erstatning fyldt med mangler for erhvervslivet

It-forbindelser koster danske firmaer kassen efter Skyline-krak

TDC vil ikke levere statiske IPv4-adresser på sit kommende 4G-netværk på 800MHz frekvensen. TDC kan ikke mærke nogen væsentlig efterspørgsel på de services, som Torben Rune fra Netplan ellers efterlyste tidligere på ugen.

"Statiske IP-adresser, symmetrisk bredbånd på over 10 Mbit og leveringsgaranti, hvor du kan afkræve leverandøren at levere fast båndbredde. Det er helt essentielt, når man ser på, hvad virksomhederne efterspørger," siger Torben Rune fra Netplan.

Efterspørgslen er ikke til stede

Kundeundersøgelser og henvendelser fra kunderne til account-managere, sælgere og salgspartnere er helt afgørende for, om TDC vil tilbyde statiske IPv4-adresser.

For TDC vil ikke tilbyde statiske IPv4-adresser, så længe efterspørgslen mangler.

"Det er ikke gratis for os at udvikle et koncept for et produkt, ligesom det kræver ressourcer at understøtte det. Derfor overvejer vi nøje, hvilke produkter vi sætter i søen. Vi kan ikke sætte deciderede tal på det, men det skal selvfølgelig have potentiale til at være rentabelt, før vi lancerer det." siger Povl Damstedt Rasmussen, der er kommunikationsrådgiver ved TDC Erhverv.

TDC afsøger konstant markedet

Efterspørgslen har ifølge TDC ikke været til stede, men virksomheden afsøger løbende, om behovet opstår.

"Vi foretager løbende markedsundersøgelser, ligesom vi er i dialog med vores kunder. Her får vi en indikation af, hvad virksomhederne efterspørger," siger Povl Damstedt Rasmussen.

Hvordan kan virksomhederne kontakte jer for at fremhæve deres efterspørgsel?

"Vores account managere, sælgere og salgspartnere har en dialog med kunderne, og hvis en del kunder henvender sig med ønsker gennem disse kanaler, så udgør det et væsentligt parameter, når vi fremover skal prioritere nye produkter." siger Povl Damstedt Rasmussen.

Læs også:

Skyline-erstatning fyldt med mangler for erhvervslivet

It-forbindelser koster danske firmaer kassen efter Skyline-krak
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere