Artikel top billede

Ny standard sætter super-turbo på dit netværk

En ny standard skal muliggøre langt højere hastigheder via ethernet-teknologien.

Læs også:

Ny WiFi-standard sætter turbo på trådløse netværk

WiFi kvæler hastigheden på dit bredbånd

Ny netværks-standard på kanten af nyt gennembrud

Det kan godt være, at trådløse netværk vinder frem på arbejdspladserne og i de private hjem.

Et kabel-netværk kan dog stadig være at foretrække i mange situationer, og nu ser det ud til, at de potentielle hastigheder får lidt af et boost.

IEEE har dannet en ny arbejdsgruppe, der skal udvikle fremtidens ethernet-standard.

Det skriver blandt andre Hot Hardware.

Nyhedssiden skriver, at gruppen skal udvikle en standard, der kan muliggøre hastigheder på mellem 400 gigabit i sekundet og en terabit i sekundet.

I øjeblikket understøtter den hurtigste ethernet-standard op til 100 gigabit.

Selvom det lyder som en besnærende plan med den nye standard, har standardiseringsarbejdet lange udsigter, da det tager år at nå i mål med den slags arbejde.

IEEE skriver i en pressemeddelelse, at tendensen med stadig højere bredbånds- og netværkshastigheder betyder, at man i 2015 vil have et behov for ethernet med en terabit i sekundet, mens det vil lyde på 10 terabit i år 2020.

Det er naturligvis ikke et behov, der findes i helt almindelige hjem, men det kan eksempelvis være relevant i et stort datacenter.

Læs også:

Ny WiFi-standard sætter turbo på trådløse netværk

WiFi kvæler hastigheden på dit bredbånd

Ny netværks-standard på kanten af nyt gennembrud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere