Artikel top billede

Telenor: Derfor bør myndigheder straks gribe ind mod TDC

Man bør straks og omgående gribe ind mod TDC, mener konkurrenten Telenor.

Læs også:

Magtfuld styrelse griber ind over for TDC.

Sådan reagerer TDC mod indgreb mod selskabet.

Telenor og TDC i slagsmål om bredbåndspriser.

Det vækker stor glæde i konkurrenten Telenors lejr, at Erhvervsstyrelsen nu, efter flere års opråb, står klar med et nyt indgreb over for TDC som følge af en stor analyse af konkurrencesituationen på bredbåndsmarkedet.

"Vi mener, at analysen taler sit meget tydelige sprog. Den viser meget klart, at TDC ikke levner sine konkurrenter mulighed for at drive en rentabel forretning på bredbåndsområdet," lyder det fra Telenors juridiske direktør Nicholai Kramer-Pfeiffer.

Mens TDC kalder indgrebet unødvendigt, håber Nicholai Kramer-Pfeiffer bare på, at der hurtigt kommer handling bag Erhvervsstyrelsens konklusioner.

"Erhvervsstyrelsen har udarbejdet en god og meget gennemarbejdet analyse, men vi er selvfølgelig meget optaget af, at de problemer, der er konstateret, bliver løst med det samme. De kan i vores optik ikke få lov til at stå ubehandlet frem til 2014," siger han.

Det sker med henvisning til, at en del af Erhvervsstyrelsens nye instrumenter først bliver taget i brug om halvandet år, da det ifølge Styrelsen kræver omsætningstal for et helt år, altså 2013, fra TDC.

Han fortsætter derfor:

"Hvis man har konstateret reelle konkurrencemæssige problemer med den prissætning, som TDC anvender, er det selvfølgelig i vores optik uacceptabelt, at det ikke bliver håndteret straks, og det er vi selvfølgelig meget optaget af."

Mens Erhvervsstyrelsen selv mener, at de har løbende har gjort, hvad de kunne, for at sikre konkurrencen, virker Telenor ikke voldsomt imponeret over hastigheden.

"Jeg mener, vi skal tilbage til efteråret 2007, første gang vi opfordrede Erhvervsstyrelsen til at lave denne form for analyse, så det da ikke sådan, at vi har fået blæst håret af med den hastighed, analysen er kommet med. Men når den nu er her, synes vi, det er et godt og grundigt stykke arbejde med de rigtige konklusioner."

Læs også:

Magtfuld styrelse griber ind over for TDC.

Sådan reagerer TDC mod indgreb mod selskabet.

Telenor og TDC i slagsmål om bredbåndspriser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere