Artikel top billede

Sony Mobile fyrer hundredevis af ansatte i Norden

Sony Mobile nedlægger hundredevis af stillinger i Norden.

Læs også: Sony køber Ericsson ud af Sony Ericsson

Det var en deprimerende besked, der ventede flere hundreder af Sony Mobiles ansatte i Lund, Sverige, her til morgen.

Sony Mobiles 3000 ansatte samledes nemlig klokken ni til et indkaldt stormøde, og her lød den nedslående besked, at 650 job skal nedlægges. Yderligere bliver antallet af eksterne konsulenter reduceret. Det skriver Sydsvenskan.

Meddelelsen kommer, efter at virksomheden tidligere på ugen varslede en større spareplan.

De svenske Sony Mobile-ansatte stammer fra Ericsson-tiden, der endeligt sluttede sidste efterår, da Sony for et milliardbeløb købte Ericsson ud af selskabet. Tidligere har selskabet meldt ud, at produktionen af nye mobiltelefoner vil blive flyttet til Tokyo.

Computerworld følger udviklingen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere