Artikel top billede

Ny iPad på trapperne? - Apple gør sine butikker klar

En frist til forhandlerne 12. september tyder på, at den nye iPad mini vil blive lanceret inden længe.

Computerworld News Service: Apple har bedt sine autoriserede forhandlere i Europa om at afsætte mere gulvplads til iPad.

Selskabet har givet de autoriserede Apple-forhandlere 12. september som frist til at få dette overstået.

Det tolkes som tegn på, at den nye iPad mini lanceres inden længe.

Fristen 12. september har ført til spekulation om, at iPad mini kommer på hylderne til september samtidig med den nye iPhone.

Andre vurderer dog, at iPad mini vil blive lanceret i oktober.

Flere forhandlere har udtalt til MacRumors, at de stationære Mac Pro og Mac mini fjernes fra butikkerne og at iPod-displays vil blive mindre.

Disse ændringer er stille og roligt blevet foretaget i løbet af de sidste tre måneder.

Det menes at være udtryk for en mere nøjagtig afspejling af den nye fordeling af omsætningen efter introduktionen af iPad.

De nyeste rapporter antyder, at iPad mini, der florerer mange rygter om, vil ligne en stor iPod touch med en tynd kant, knapper til volumen og en mikrofon på bagsiden.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere