Artikel top billede

It-firmaer konkurrerer benhårdt på nyt it-marked

Leverandører konkurrerer om it-millioner hos landets mange idrætsforbund.

Et nyt marked har åbnet sig på it-området og gør konkurrencen benhård i forhold til at levere it til omkring 61 idrætsforbund, der ikke længere gratis kan anvende en fælles løsning fra Danmarks Idræts-Forbund (DIF).

Det fortæller partner Jesper Mikkelsen fra ClubPeople.

"Konkurrencen er meget hård, og bemærkelsesværdigt mange forbund har endnu ikke fundet en fungerende og fremtidssikret løsning," siger Jesper Mikkelsen.

Ifølge direktøren er ClubPeople foreløbig oppe på 15 forbund som kunder, men der er altså ialt 61 forbuind at kæmpe om med de andre spillere på markedet.

Ekstra it-millioner

Han ønsker ikke at oplyse værdien af de 15 kontrakter, men tidligere har DIF lavet en undersøgelse om forbundenes mer-udgifter.

Alene driften blev fire millioner kroner dyrere om året, og udviklingsomkostningerne var 13 millioner kroner.

Computerworld har tidligere beskrevet, hvordan Dansk Rideforbund kom galt af sted, da det skulle skifte leverandør i det nyåbnede segment af it-markedet.

Det kan du læse mere om her.

Direktør Jesper Mikkelsen oplyser, at der fortsat forhandles på højtryk med flere forbund derude.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere