Artikel top billede

Sådan kan du selv teste Windows 8

Du kan prøve Windows 8 på din egen computer uden at installere noget som helst på harddisken. Se videoen her.

Læs også: Test: Sådan virker Windows To Go fra en USB-nøgle

Hvis du ikke er helt overbevist om, at du egentlig har lyst til at installere Windows 8 på din maskine, så kan du på enkel vis teste systemet uden at installere det på din harddisk.

En ny funktion i Windows 8 hedder Windows To Go, og den gør det muligt at afvikle operativsystemet fra en ekstern usb-enhed uden at blande din disk ind i løjerne.

En funktion, man i øvrigt længe har benyttet i open source-verdenen, blandt andet i forbindelse med distributionen Ubuntu.

Samtididig kan du kontrollere, at den hardware, du har, fungerer sammen med Windows 8.

I denne video, der er optaget af Computerworlds svenske søsterside, kan du trin for trin få hjælp til hele forløbet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere