Artikel top billede

Derfor blokeres danske mail-brugere hos Hotmail

Dansk teleselskab forklarer, hvorfor dets kunder ikke kan sende og modtage mails fra Hotmail.

Læs også:

Hotmail blokerer for mail fra dansk telegigant

Flere kunder hos Telenor har ikke kunnet sende og modtage mail fra Hotmail, fremgår det af en driftsmeddelelse.

Nu forklarer selskabet, hvad der er op og ned.

"Det er korrekt, at nogle af vores privatkunder kan have oplevet udfordringer med Hotmail."

"Meldingen fra vores teknikere er, at blokeringen er meget tæt på at være ophævet, så kunderne om meget kort tid igen kan sende og modtage fra Hotmail," skriver seniorrådgiver i Telenors afdeling for ekstern kommunikation Tom Lehn-Christiansen til Computerworld.

Forklaringen på blokeringen er formentlig som følger:

"Når man har en mailkonto på et af vores privatkunde-domænenavne, er mailkontoen til privat brug/private mails."

Tolket som spam

"Men vi ser indimellem, at nogen alligevel bruger en privat mailkonto til erhvervsformål, eksempelvis til at foretage store distributioner af nyhedsbreve."

"Hvis nogen via en privat mailadresse, for eksempel fra vores domæne email.dk, vælger at udsende et nyhedsbrev, hvor man sætter sig selv som primær modtager og en stor mængde mailadresser i bcc-feltet, så kan en sådan udsendelse af Hotmail blive tolket som spam og kan derfor udløse en blokering," forklarer pressemedarbejderen.

Udlændingestyrelsen har tidligere oplevet en lignende blokering hos Hotmail.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.