Derfor blokeres danske mail-brugere hos Hotmail

Dansk teleselskab forklarer, hvorfor dets kunder ikke kan sende og modtage mails fra Hotmail.

Læs også:

Hotmail blokerer for mail fra dansk telegigant


Flere kunder hos Telenor har ikke kunnet sende og modtage mail fra Hotmail, fremgår det af en driftsmeddelelse.

Nu forklarer selskabet, hvad der er op og ned.

"Det er korrekt, at nogle af vores privatkunder kan have oplevet udfordringer med Hotmail."

"Meldingen fra vores teknikere er, at blokeringen er meget tæt på at være ophævet, så kunderne om meget kort tid igen kan sende og modtage fra Hotmail," skriver seniorrådgiver i Telenors afdeling for ekstern kommunikation Tom Lehn-Christiansen til Computerworld.

Forklaringen på blokeringen er formentlig som følger:

"Når man har en mailkonto på et af vores privatkunde-domænenavne, er mailkontoen til privat brug/private mails."

Tolket som spam
"Men vi ser indimellem, at nogen alligevel bruger en privat mailkonto til erhvervsformål, eksempelvis til at foretage store distributioner af nyhedsbreve."

"Hvis nogen via en privat mailadresse, for eksempel fra vores domæne email.dk, vælger at udsende et nyhedsbrev, hvor man sætter sig selv som primær modtager og en stor mængde mailadresser i bcc-feltet, så kan en sådan udsendelse af Hotmail blive tolket som spam og kan derfor udløse en blokering," forklarer pressemedarbejderen.

Udlændingestyrelsen har tidligere oplevet en lignende blokering hos Hotmail.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Blockchain: Fremtidens betalingsløsninger

Blockchain-teknologien er på vej ind i betalingsmiljøerne og har potentialet til at sikre og effektivisere betalingsmetoderne i høj grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder du de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworldevent

21. marts 2019 | Læs mere


Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Premium
Microsoft klar med en række store opdateringer til Teams: Se dem demonstreret her
Senere på året kan du se frem til at par nye funktioner i Teams. Microsoft er klar til at give dig større kontrol over samarbejdet på tværs af din organisation, men har også en overhaling klar til video-chat og det klassiske whiteboard. Få overblikket her.
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Få en personlig demo af det moderne intranet anno 2019
At vælge den bedste, eller skal vi kalde det, den rette intranetplatform til din virksomhed eller organisation, er ikke nødvendigvis nogen let opgave. Sammenlignet med andre stykker software eller værktøjer til udførelse af specifikke behov, ja så er et intranet typisk en platform, der skal implementeres på tværs af hele virksomheden. Er et nyt intranet på virksomhedens tegnebræt for 2019 er dette din mulighed for at få en personlig demo af Colibo.