Artikel top billede

Disse danske it-firmaer overlevede udbudsmassakre

Her er et udpluk af nogle af de it-firmaer, der har overlevet første store udskildning i it-konsulent milliardudbud hos SKI.

Læs også: Masser af danske it-firmaer vraget til kæmpe it-udbud

Indkøbsorganisationen SKI har netop fravalgt massevis af it-firmaer til to milliard store rammeaftaler om forskellige konsulentydelser.
Det kan du læse mere om her.

Dermed er en stribe it-virksomheder gået videre, blevet prækvalificeret, og er fortsat med i opløbet til at blive endelig valgt.

SKI offentliggør ikke de prækvalificerede firmaer på de forskellige aftaler, men Computerworld er kommet i besiddelse af nogle af navnene på firmaerne.

På aftale 02.15 delaftale 2, der er opgaver indenfor teknologiområdet Microsoft, er følgende firmaer blevet prækvalificeret:

CIBER Danmark A/S, Ditmer A/S, KMD A/S, Microsoft Danmark ApS, MIND4iT A/S, Mjølner Informatics A/S, Netcompany A/S, ProData Consult A/S, Progressive IT A/S, Sigma AB, Traen A/S, Trust IT Management Consulting ApS samt Visma Consulting A/S.

Og vedrørende 02.16, der er teknologispecifik it-assistance i projektorganiseret form på delaftale 2, som er "opgaver indenfor teknologiområdet Microsoft" er følgende firmaer prækvalificeret:

Atea A/S, Atos IT Solutions and Services A/S, CIBER Danmark A/S, Delegate A/S, ditmer a/s, IBM Danmark ApS, KMD A/S, Knowledge Cube A/S, Microsoft Danmark ApS, Netcompany A/S, ProData Consult A/S, Progressive IT A/S samt Traen A/S.

SKI: Inviteret mindre til at byde

Computerworld har haft ovenstående lister med prækvalificerede firmaer forbi SKI med henblik på at få en kommentar.

I en skriftlig kommentar fra SKI's teamchef for it- og teleudbud, Morten T. Pedersen, hedder det: 

"Vi glæder os over, at der har været så stor interesse for prækvalifikationen. Der har været rigtig mange ansøgere, formodentlig blandt andet fordi mindstekravene til at ansøge også har inviteret mindre it-virksomheder til at byde".

Morten T. Pedersen fra SKI fortsætter:

"De mange ansøgere har betydet en stærk konkurrence, da vi - som annonceret i udbudsbekendtgørelsen - har plads til 60 prækvalifikationer på hver aftale til den endelige udbudskonkurrence".
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere