Artikel top billede

Sådan kan du komme til tops i søgemaskinerne

Søgemaskineoptimering er egentlig meget simpelt. Læs her, hvordan du skal gribe opgaven an for at komme til tops i Google.

Læs også:
Sådan vil Google bremse overdreven søgeoptimering

Sådan får du 1,3 mia glade kineserne på dit website

Når din online-virksomhed skal til tops i søgemaskinerne er SEO -  search engine optimization - et afgørende instrument, hvis du vil have dine potentielle kunder til at klikke på lige præcis din hjemmeside. 

Thomas Rosenstand, søgemaskinespecialist med 13 års erfaring, mener, SEO dybest set er meget simpelt.

Det er ikke raketvidenskab

"SEO er ikke nødvendigvis raketvidenskab. Men hvis du vil have succes, handler det om en 360 graders forståelse," siger Thomas Rosenstand.

I princippet handler det om en række områder, som du overfor Google og dine kunder, bliver nødt til at være opmærksom på.

"I forhold til Google bliver du nødt til at spille efter deres regler. Det vil sige, at du skal målrette dit hjemmesideindhold, du skal have relevante links, og så skal brugervenligheden være i top," siger Thomas Rosenstand. 

Vigtigt med en lav bouncerate

En meget central del af SEO handler om at have en velfungerende hjemmeside, som besøgende kan finde ud af.

Hjemmesider, hvor folk bliver meget kort tid, får en dårligere rangering på Google.

Så hvis dine kunder efter fem sekunder på hjemmesiden lige fluks trykker på tilbageknappen, så får siden tildelt en såkaldt bouncerate, der reflekterer det. 

Derfor får du langt mere succes med SEO, hvis du giver dine besøgende en god brugeroplevelse.  

Hele vejen rundt

Men brugervenlighed kan ikke stå alene. Det er den samlede løsning, der er baggrunden for succes.

Så tager du bare en af delene ud, så får du det svært:

"Du kan ikke tage enkeltelementer ud og sige, bare jeg skriver gode sidetitler, bare jeg får masser af links, bare jeg fokuserer på brugervenlighed - så bliver jeg synlig," fortæller Thomas Rosenstand.

Du skal hele vejen rundt om SEO.

"Det er først, når du får hele 360 graders vinklen rundt; hvor det tekniske, det sproglige, det kommercielle og det brugervenlige går op i en højere enhed, at du har en killer," siger Thomas Rosenstand.

Har du selv tips, tricks eller kritik af SEO, så er du velkommen til at skrive til os eller liste dem op i kommentarfeltet nedenunder. 

Læs også:

Sådan vil Google bremse overdreven søgeoptimering

Sådan får du 1,3 mia glade kineserne på dit website
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere