Artikel top billede

Sådan kan du komme til tops i søgemaskinerne

Søgemaskineoptimering er egentlig meget simpelt. Læs her, hvordan du skal gribe opgaven an for at komme til tops i Google.

Læs også:
Sådan vil Google bremse overdreven søgeoptimering

Sådan får du 1,3 mia glade kineserne på dit website

Når din online-virksomhed skal til tops i søgemaskinerne er SEO -  search engine optimization - et afgørende instrument, hvis du vil have dine potentielle kunder til at klikke på lige præcis din hjemmeside. 

Thomas Rosenstand, søgemaskinespecialist med 13 års erfaring, mener, SEO dybest set er meget simpelt.

Det er ikke raketvidenskab

"SEO er ikke nødvendigvis raketvidenskab. Men hvis du vil have succes, handler det om en 360 graders forståelse," siger Thomas Rosenstand.

I princippet handler det om en række områder, som du overfor Google og dine kunder, bliver nødt til at være opmærksom på.

"I forhold til Google bliver du nødt til at spille efter deres regler. Det vil sige, at du skal målrette dit hjemmesideindhold, du skal have relevante links, og så skal brugervenligheden være i top," siger Thomas Rosenstand. 

Vigtigt med en lav bouncerate

En meget central del af SEO handler om at have en velfungerende hjemmeside, som besøgende kan finde ud af.

Hjemmesider, hvor folk bliver meget kort tid, får en dårligere rangering på Google.

Så hvis dine kunder efter fem sekunder på hjemmesiden lige fluks trykker på tilbageknappen, så får siden tildelt en såkaldt bouncerate, der reflekterer det. 

Derfor får du langt mere succes med SEO, hvis du giver dine besøgende en god brugeroplevelse.  

Hele vejen rundt

Men brugervenlighed kan ikke stå alene. Det er den samlede løsning, der er baggrunden for succes.

Så tager du bare en af delene ud, så får du det svært:

"Du kan ikke tage enkeltelementer ud og sige, bare jeg skriver gode sidetitler, bare jeg får masser af links, bare jeg fokuserer på brugervenlighed - så bliver jeg synlig," fortæller Thomas Rosenstand.

Du skal hele vejen rundt om SEO.

"Det er først, når du får hele 360 graders vinklen rundt; hvor det tekniske, det sproglige, det kommercielle og det brugervenlige går op i en højere enhed, at du har en killer," siger Thomas Rosenstand.

Har du selv tips, tricks eller kritik af SEO, så er du velkommen til at skrive til os eller liste dem op i kommentarfeltet nedenunder. 

Læs også:

Sådan vil Google bremse overdreven søgeoptimering

Sådan får du 1,3 mia glade kineserne på dit website
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere