Artikel top billede

Her er Nokias nye Lumia 920 med Windows Phone 8

Lækkede billeder og informationer om Nokias nye topmodel indikerer, om finnerne er på vej til et comeback - eller på vej endnu længere ned i sølet.

Læs også:

Her er Windows Phone 8: Skal redde Nokia og Microsoft

Så brutalt bliver Nokias fald hvis Windows Phone flopper

Her er Stephen Elops resultater efter to år i Nokia

Onsdag ventes Nokia at præsentere sine nye Windows Phone-produkter, der blandt andet kommer i kamp med Samsungs nye Ativ S med Windows Phone 8.

Hvor selskaber som Samsung, HTC og Huawei, der også bakker op om Windows-projektet, satser på både Windows- og Android-smartphones, så er Nokia gået all-in med Windows Phone-styresystemet.

"Hvis Windows Phone ikke vinder forbrugernes gunst, vil Nokias store strategiskifte fejle, og selskabet vil efter vores vurdering reelt set være færdig som smartphone-producent," har Sydbank for nylig vurderet i en analyse af Nokias situation.

Her er den nye Lumia

Hvor vi længe har haft en betydelig viden om, hvordan Windows Phone 8 adskiller sig fra de tidligere versioner, så er informationer om Nokias nye hardware nu også begyndt at komme frem.

Det er The Verge, der bringer lækkede billeder af den nye Lumia 920 fra Nokia.

Ifølge teknologisiden har Lumia 920 en HD-skærm på 4,5 tommer, 32 gigabyte hukommelse, en gigabyte RAM og en 1,5 gigahertz dual-core processor.

Mest interessant er det dog, at den nye Nokia-topmodel formentlig kommer med trådløs opladnings-teknologi i form af Qi-standarden.

Det betyder, at man kan oplade telefonen blot ved at lægge den oven på en særlig flade.

The Verge mener også at vide, at Lumia 920 kommer med Nokia PureView-kamerateknologi i form af et kamera på otte megapixels.

Hvorvidt det rent faktisk er denne telefon, Nokia kommer med, ved vi først sent onsdag. Sikkert er det dog, at Nokia har brug for et produkt, der kan overbevise forbrugerne om, at finnerne stadig er til at regne med som smartphone-producent.

Læs også:

Vildt lancerings-ræs: Her er de nye smartphones til jobbet

Her er Windows Phone 8: Skal redde Nokia og Microsoft

Så brutalt bliver Nokias fald hvis Windows Phone flopper

Her er Stephen Elops resultater efter to år i Nokia
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere