Artikel top billede

Posten outsourcer it for en milliard - 100 it-folk skal flyttes

En outsourcing i milliardklassen skal sikre, at PostNord ikke skal bruge så meget tid på at tænke praktisk it.

Læs også: 
Digital post koster kassen for Post Danmark

It-huset Atos skal nu står for en stor del af it-driften i PostNord, der er en sammenslutning af det danske og det svenske postvæsen.

Aftalen mellem de to parter løber over en periode på syv år, og den lyder på et beløb, der overstiger en milliard kroner.

Det skæpper naturligvis i kassen hos Atos, men også PostNord forventer en besparelse på et tocifret millionbeløb hvert år ved at sende driften ud af huset.

Atos skal levere i form af applikations-infrastruktur og services til mere end 15.000 ansatte i PostNord i hele Norden.

Aftalen betyder ligeledes, at PostNord vil overføre 100 it-personer til Atos.

"Vi har valgt Atos som partner, fordi vi kan reducere omkostningerne ved et simplere it-setup, og det vil også give en bedre platform for fremtidens udviklingsprojekter," siger Joss Delissen, CIO i PostNord til Reuters.

Læs også: 
Digital post koster kassen for Post Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere