Artikel top billede

Nedbrud i TDC sender Play på standby

Telegiganten TDC har problemer med at levere selvbetjening og musik til firmaets mange kunder.

Læs også:
Danske Telia-kunder ramt af nedbrud i mange timer

TDC har i de sidste tre dag ikke været i stand til at levere basale tjenester til alle firmaets kunder.

"Vi har desværre haft et nedbrud på vores login for brugere, der forsøger at tilgå Selvbetjening Privat, samt TDC PLAY over de seneste tre dage," fortæller Camilla Sebelius, der er kommunikationsrådgiver i TDC.

Ingen forklaring

Grunden til nedbruddet står åbenbart ikke helt klart for TDC, der holder kortene helt tæt ind til kroppen, når snakken falder på årsagen til problemerne.

"Årsagen er nogle ændrede konfigurationer, som desværre kan have en uheldig indflydelse andre steder i systemet," siger hun til Computerworld.

"Vedkommende, der kan udtale sig om nedbruddet, arbejder i øjeblikket i udlandet, og er derfor ikke til at træffe for en grundigere forklaring," forklarer hun.

"Vi beklager naturligvis, at det har ramt en del af vores kunder," siger hun.

Læs også:
Danske Telia-kunder ramt af nedbrud i mange timer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere