Artikel top billede

(Foto: Torben Klint)

Stein Bagger i gang med nyt selskab under dæknavn

Stein Bagger er i gang med at etablere sig i erhvervslivet igen.

Stein Bagger - der blev idømt syv års fængsel for svindel med IT Factory -har gennem flere måneder været i gang med at etablere sig igen som forretningsmand, skriver Børsen.

Stein Bagger opererer ifølge Børsen under dæknavnet Steen Bech.

Under dette navn har han ifølge Børsen skrevet mails om forskellige fakturaspørgsmål for flyttefirmaet Dansk-Selfstorage.dk, der kontrolleres af svenskeren Royne Carlsson, som er aktionær i selskabet.

Stein Bagger siger til Børsen, at det 'vel ikke er så mærkeligt' med 'al den opmærksomhed, der har været' (om hans rigtige navn. Red).

Royne Carlsson har ifølge Børsen tidligere været involveret i en politisag om fakturasvindel sammen med Stein Bagger.

Stein Bagger er ifølge Børsen blevet godkendt til at komme i virksomhedspraktik i Dansk-Selfstorage.dk som led i en HD, som han er ved at tage under sit fængselsophold.

Selv siger Stein Bagger til Børsen, at det er "nødvendigt at tale med folk, man kender," når man som ham skal begynde helt fra bunden, tage en uddannelse, finde et arbejde og tjene nogle penge.

Både Bagmandspolitiet og kurator Boris Frederiksen, der stadig leder efter 200 millioner forsvundne kroner i IT Factory-boet, finder oplysningerne "interessante."

Stein Bagger har afsonet tre et halvt år af den dom på syv års fængsel, som han modtog for IT Factory-svindelen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere