Artikel top billede

Stein Bagger i gang med nyt selskab under dæknavn

Stein Bagger er i gang med at etablere sig i erhvervslivet igen.

Stein Bagger - der blev idømt syv års fængsel for svindel med IT Factory -har gennem flere måneder været i gang med at etablere sig igen som forretningsmand, skriver Børsen.

Stein Bagger opererer ifølge Børsen under dæknavnet Steen Bech.

Under dette navn har han ifølge Børsen skrevet mails om forskellige fakturaspørgsmål for flyttefirmaet Dansk-Selfstorage.dk, der kontrolleres af svenskeren Royne Carlsson, som er aktionær i selskabet.

Stein Bagger siger til Børsen, at det 'vel ikke er så mærkeligt' med 'al den opmærksomhed, der har været' (om hans rigtige navn. Red).

Royne Carlsson har ifølge Børsen tidligere været involveret i en politisag om fakturasvindel sammen med Stein Bagger.

Stein Bagger er ifølge Børsen blevet godkendt til at komme i virksomhedspraktik i Dansk-Selfstorage.dk som led i en HD, som han er ved at tage under sit fængselsophold.

Selv siger Stein Bagger til Børsen, at det er "nødvendigt at tale med folk, man kender," når man som ham skal begynde helt fra bunden, tage en uddannelse, finde et arbejde og tjene nogle penge.

Både Bagmandspolitiet og kurator Boris Frederiksen, der stadig leder efter 200 millioner forsvundne kroner i IT Factory-boet, finder oplysningerne "interessante."

Stein Bagger har afsonet tre et halvt år af den dom på syv års fængsel, som han modtog for IT Factory-svindelen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.