Artikel top billede

Tidligere TDC-chef holdt ikke et år i Waoo

Efter mindre end et år hos fiberudbyderen Waoo har en af topcheferne, en tidligere TDC-veteran, sagt farvel igen. Det vækker ærgrelse hos Waoo.

Læs også: Analytiker: Waoo-regnskab umuligt at gennemskue

Fiberselskabernes fælles markedsføringsselskab Waoo har mistet sin driftschef Christian Osbahr, der havde ansvaret for Waoos tripleplay-services.

Efter mindre end et år hos Waoo har Christian Osbahr nemlig valgt at søge nye græsgange hos hostingforhandleren HostNordic.

Waoos direktør Anders Christjansen ærgrer sig over tabet af driftschefen.

"Han har sagt op og stopper 1. oktober, og det er vi rigtig ærgerlige over, for han er en dygtig fyr. Vi kan bare sige held og lykke," fortæller Waoos direktør Anders Christjansen.

Han tilføjer, at strukturen efter Christian Osbahrs afgang endnu ikke er meldt ud, men der ligger en plan klar. Desuden nævner han, at Waoo tidligere på året hentede den tidligere NetDesign-chef John Zimmer ind som udviklingschef og med det samlede ansvar for udvikling og drift.

Af Christian Osbahrs linkedin-profil fremgår det, at han tiltrådte stillingen som driftschef i Waoo i november sidste år, hvor han fik ansvaret for selskabets Tripleplay-services.

Som flere andre Waoo-folk har han en længere fortid i TDC, hvor han i perioden 2003-2011 besad en række forskellige chefstillinger i TDC Hosting.

Hostnordic har udsendt en pressemeddelelse i forbindelse med ansættelsen af Christian Osbahr. I den bliver Christian Osbahrs seneste tid i Waoo dog ikke nævnt med ét eneste ord.

I meddelelsen fremgår det, at skiftet til Hostnordic ikke har været en svær beslutning.

"Jeg ser Hostnordic som en kompetent og seriøs spiller på markedet, og jeg glæder mig meget til at blive en del af holdet. Min vigtigste opgave bliver at sikre den teknologiske strategi, der kan danne grundlaget for Hostnordics fremtidige vækst. Det er en spændende og udfordrende opgave, som jeg ser frem til," udtaler Christian Osbahr i meddelelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.