Artikel top billede

Nu får du også spam fra din printer: Sådan ser det ud

Hvis du får en helt speciel besked fra din printer, så er det spam.

Læs også:

Sådan lukker man effektivt et spam-netværk

En bølge spammails, der udgiver sig for at komme fra en HP-printer, hærger i øjeblikket de danske indbakker.

I emnelinjen får man en besked om, at den scanning, der er foretaget på en Hewlett-Packard ScanJet, nu er klar til brug.

Informationstyv

Mailen kommer fra en forfalsket afsender, kaldet en spoofet mail.

Klikker man på den jpeg-fil, der er i mailen, så havner man i hænderne på et exploitkit, som er de it-kriminelles værktøj, på en server, der står under et russisk domænenavn.

Fra denne webside beskydes Java JRE med en frisk sårbarhed.

Det oplyser sikkerhedsfirmaet CSIS.

"Den skadelige kode bliver kun fanget i begrænset omfang i antivirusprogrammerne. Og hvis systemet ikke er opdateret, tvangsfodre den ondsindede kode maskinen med en Cridex-variant. Der er således tale om en avanceret informationstyv," skriver firmaet i en sikkerhedsadvarsel.

Læs også:

Sådan lukker man effektivt et spam-netværk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere