Artikel top billede

Så mange iPhone 5 har Apple allerede solgt

Den nye iPhone er den hurtigst sælgende mobile enhed med iOS til dato.

Læs også:

Klager over iPhone 5: Masser af ridser.

Her er dommen over Apples nye iPhone 5.

Så er iOS 6 frigivet til iPhone og iPad: Hent det her.

Hot eller snot? Her er dommen over iOS6.

Computerworld News Service: Apple meddeler,, at salget af iPhone 5 har rundet de fem millioner enheder i løbet af den første weekend.

Samtidig kører mere end 100 millioner mobile enheder med iOS nu den nye version, version 6.

Med i billedet hører, at iPhone 5 fortsat kun er til salg i ni lande, og salget på mere end fem millioner telefoner i løbet af blot tre dage i butikkerne har altså alene fundet sted i disse ni lande.

Det drejer sig om USA, Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Japan, Singapore og Storbritannien.

Snart mange flere lande

Telefonen vil ifølge Apple komme i handlen i yderligere 22 lande sidst på ugen og i mere end 100 lande, før året er omme.

I oktober sidste år offentliggjorde Apple at have solgt fire millioner enheder af iPhone 4S og 25 millioner opgraderinger til iOS 5 i løbet af den første weekend.

Da den tredje generation af iPad kom i handlen tidligere i år, solgte Apple tre millioner enheder i løbet af den første weekend. I 2010 blev der solgt 1,7 millioner enheder af iPhone 4 i løbet af den første weekend.

Det ser således ud til, at iPhone 5 er Apples hidtil hurtigst sælgende mobile enhed med iOS.

Apple oplyser stadig, at nogle af de to millioner kunder, der har forudbestilt iPhone 5, ikke vil modtage deres telefon før oktober, da selskabet allerede har solgt hele den første lagerbeholdning afsat til forudbestillinger.

Læs også:

Klager over iPhone 5: Masser af ridser.

Her er dommen over Apples nye iPhone 5.

Så er iOS 6 frigivet til iPhone og iPad: Hent det her.

Hot eller snot? Her er dommen over iOS6.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.