Artikel top billede

Disse danske it-jobopslag får færrest ansøgninger

Bunken med ansøgninger er meget lav, når det gælder disse it-jobopslag.

Læs også: Disse danske it-jobopslag får særligt mange ansøgninger

Tre store danske it-virksomheder oplever voldsom vækst i antallet af ansøgninger til ledige stillinger.

Og mens nogle stillinger nærmest bombarderes med ansøgninger, så er nogle særlige it-jobopslag svære at lokke ansøgere til. Eller der er få kvalificerede til stillingerne.

Døm selv.

I 2012 havde Microsoft følgende jobopslag, som meget få søgte: Developer Evang3list med blot tre ansøgere og IT Pro'ere og Senior Consultant CRM/XRM, der har fået under 10 ansøgninger.

Hos NNIT har man fået under ti ansøgninger til følgende opslag: SharePoint specialister, SAP specialister og it-arkitekter.

Få ansøgere til SAP-stillinger

Endelig forklarer Henriette Halvorsen, der er rekrutterings- og udviklingschef i KMD, at der også hos dem er "visse typer stillinger, hvor ansøgningsfeltet ikke er særligt stort".

"Det er typisk stillinger, som kræver en stor teknisk viden kombinereret med en god portion indsigt på et specifikt felt - eksempelvis forsyningssektoren."

"Hvis vi dertil ønsker en medarbejder med en solid erfaring på området, så snævrer feltet sig naturligt ind."

"Vi har eksempelvis særligt svært ved at tiltrække SAP specialister på Fyn i øjeblikket. Her sidder vi med vores udvikling af it-løsninger til netop forsyningssektoren," forklarer hun. 

Generelt siger hun dog, at opslag efter SAP-specialister med en solid erfaring er et område, hvor KMD typisk kun får 3-9 ansøgninger per job-opslag.

Læs også:

Det vælter ind med ansøgninger til danske it-firmaer.

Disse danske it-jobopslag får særligt mange ansøgninger.

Microsoft desperat: Mangler tusindvis af it-folk.

Få ansøgere til disse KMD-stillinger

KMD har blandt andet fået meget få ansøgninger til følgende stillinger: 

ABAP Specialist - Odense

SAP Applikationskonsulent - Odense

Erfaren Testmanager til ERP udvikling - KMD Ballerup

Erfaren Infrastruktur Projektleder indenfor SAP udvikling - KMD Ballerup

Forretningsorienterede SAP customisører - Aalborg/Århus

Seniorkonsulent Microsoft BI og DW til KMD´s Business Intelligence område - Ballerup
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere