Kloge folk søges: Danske regioner på jagt efter it-topchefer

Danske regioner er på intens jagt efter nye it-topchefer. Se her om du matcher kravene.

Læs også:

Offentlige it-chefer hårdt ramt af spare-krav

Sådan bliver du en dygtig it-chef i det offentlige

Danske CIO'er nægter: Derfor vil vi ikke være drifts-slaver


Hvis du render rundt med en offentlig it-chef i maven, er det måske nu du skal opdatere dit CV og få skrevet en ansøgning. 

To af de absolut tungeste it-stillinger i det offentlige Danmark er i øjeblikket ledige. Ud af de fem danske regioner søger to nu en ny it-boss.

I Region Nordjylland søger man en "stærk, dynamisk og visionær chef, som skal stå i spidsen for regionens samlede Koncern IT-afdeling."

Man kan blandt andet læse, at den nye it-chef bliver ansvarlig for 144 medarbejdere, fire kontorchefer, 15.000 brugere - og 800 servere, der er konsolideret i to datacentre med redundant backup.

Desuden skal han eller hun sikre, at man kan håndtere de 130.000 årlige henvendelser i Help Desk.

Det skal du kunne
"... der stilles høje krav til, at regionens it-løsninger skaber rammer for øget effektivitet og kvalitet i opgaveløsningen, så regionen også i de kommende år kan leve op til forventningerne om øget produktivitet i sundhedsvæsenet og øget digitalisering af arbejdsgange," lyder det blandt andet i opslaget.

Der stilles da også ganske høje krav til den kommende chef for Koncern IT i Region Nordjylland:

"Som person er Koncern IT-chefen robust, beslutsom og handlekraftig, kan bevare overblikket i pressede situationer, skabe struktur i kaos - men også navigere i kaos. Koncern IT-chefen skal turde udfordre organisationen og ledelsen og være god til at lytte."

Til gengæld kan den rette person vente "en attraktiv løn."

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
En onsdag i juni bliver DSB's it-systemer ramt af et 48 timer langt nedbrud: "Min første tanke er, at vi må være ramt af et DDoS-angreb"
Få historien om, hvordan DSB fandt løsningen på det to dage lange nedbrud, som selskabet blev ramt af 24. juni klokken 14.45.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
10 ting du bør overveje, når du skal vælge EDI-leverandør
Det behøver ikke være en svær proces at vælge EDI-leverandør, hvis du blot ved, hvad du skal være opmærksom på. Men for mange virksomheder kan det forekomme uoverskueligt at vælge EDI-leverandør. Markedsanalyser peger på især tre bekymringer, som du kan læse mere om i dette whitepaper, hvor vi også giver dig en tjekliste af spørgsmål, du skal stille til leverandører.