Artikel top billede

Sådan vil storage-gigant ramme danske firmaer

VMworld, Barcelona: Storageselskabet NetApp har set sig sultent på små og mellemstore firmaer og kører derfor et særligt tilbud til mindre virksomheder ud fra samlebåndet.

Barcelona: Storage-virksomhederne NetApp har på virtualiseringskonferencen VMworld Europe 2012 i Barcelona drejet sit salgsskyts ind på små og mellemstore virksomheder.

Det betyder, at Danmark lige pludselig er kommet i søgelyset, da der herhjemme findes godt 7.500 virksomheder med mellem 10 og 100 ansatte, som NetApp nu også sigter efter.

Det sker med onsdagens lancering af en lillebror til selskabets 2-årige datacenter-platform Flexpod, hvor priserne starter på den pæne side af en halv million kroner.

Den lille ny har fået navnet ExpressPod, og her ligger listepriserne på de laveste konfigurationer på under 200.000 kroner.

En lille med 14 terabytes

Til den pris får man ifølge NetApp i høj grad et produkt, der minder om Flexpod med medfølgende VMware-software.

Dog har den lille ExpressPod der ikke så meget kapacitet og automatiserede processer som hos storebroren.

ExpressPod har Cisco Nexus-switche og NetApps storage-controller samt et lager på omkring 14 terabytes alt afhængig af konfigurationen, som kan varieres, i den fulde hardware-stak.

På grund af den manglende automatisering på Ciscos USC-server på ExpressPod'en, skal man selv rode med et separat styringsmodul, som kan håndteres via et web-interface.

Dertil kommer, at den lille ny fra NetApp ikke automatisk kan håndtere BIOS-opsætning og Mac-adresser, så der skal man også være indstillet på at smøge ærmerne op.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere