Artikel top billede

Manden bag eBay og Facebook storinvesterer igen

En af investeringsmændene bag Facebook og medstifter af eBay er igen på udkig efter lukrative it-investeringer. Denne gang vifter han med en check på lille milliard til en blot fire år gammel it-virksomhed.

Læs også:
Galleri: Disse heldige Facebook-folk bliver snart badet i guld

Medstifter af eBay og Facebooks første udefrakommende investor, Peter Thiel, er på banen igen med den store investerings-tegnedreng.

Denne gang er den tyskfødte amerikaner på udkig efter at lægge penge i crowdsourcing-udlejningssitet AirBNB.com, som Peter Thiel angiveligt er parat til at investere 150 millioner dollar - 856 millioner kroner - i.

Dermed ryger bolig-udlejningsportalens værdi op på knap 15 milliarder kroner.

Det skriver The Wall Street Journal.

Udlejning er hot

Hvis Peter Thiel-investeringen ryger igennem, står AirBNB som en af Silicon Valleys absolutte guldklumper, selvom selskabet først blev startet for fire år siden.

Blandt andre it-magasinet kunne for nyligt berette, at AirBNB ikke er kommet sovende til de mange investeringsmilliarder, da selskabet i den seneste tid har været på charmeoffensiv hos forskellige investorer.

Sidste år kunne selskabet hive omkring 630 millioner kroner hjem i investeringer fra selskaber som Andreessen Horowitz og General Catalyst Partners, mens deres samlede investering nu ser ud til at blive overgået af Peter Thiel.

Den amerikanske rigmand kunne i august ifølge Reuters hæve omkring 2,3 milliarder kroner som en del af sin Facebook-investering, efter han tilbage i 2004 havde skudt små tre millioner kroner i det sociale netværk.

Indtil videre har det ikke været muligt at få en kommentar om den store, ventende investering i udlejningsformidleren AirBNB.

Læs også:
Galleri: Disse heldige Facebook-folk bliver snart badet i guld
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere