Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

It-fagforbund opstiller ny kandidat til formandsvalg

It-fagforbund opstiller en ny kandidat til det nærtstående formandsvalg. Se hvem medlemmerne kan stemme på.

Læs også: Formand stopper i stort dansk it-fagforbund

Det bliver som ventet en af de to eksisterende næstformænd, Thomas Bisballe, der bliver opstillet til næstformandsposten i it-fagforbundet Samdata\HK.

Det sker efter at den hidtidige formand Pia Brade i september meddelte, at hun ikke stiller op igen.

Rokaden, som medlemmerne skal stemme om på et delgeretmøde den 28. og 29. oktober, betyder at Samdata/HK samtidig opstiller en ny næstformand.

Samdata\HK har to næstformandsposter, fortæller Per R. N. Nielsen, som har den anden næstformandspost i Samdata/HK. 

Den nye kandidat er Gitte Korsgaard, der arbejder i Beskæftigelsesministeriet som it-konsulent, hvor hun er her samtidig tillidsrepræsentant for 120 medarbejdere. Det er 30 år siden hun tog sin første it-uddannelse.

Ingen modkandidater

Samdatas formandskab forventer ifølge Per R. N. Nielsen ikke kampvalg på weekendens delegeretmøde. 

I al fald er der ikke på nuværende tidspunkt nogen modkandidater der har valgt at stille op, fortæller han.

Imidlertid er Samdata\HK's regelsæt sådan, at enhver har mulighed for at stille op på selve dagen.

"Grunden til at det er os tre som stiller op, er at Gitte kommer fra Stat mens Thomas og jeg kommer fra det private område. Og dermed er vi dækken ind på tværs af de sektorer, som HK har," siger han, og peger på at Samdata jo har medlemmer på tværs af HK's traditionelle sektorer.

Samdata-medlemmerne vælger det nye formandsskab for en periode på tre år.

Pia Brade begrundede i september sit formandsstop med, at hun synes hun har fået opfyldtd alle sine ønsker for foreningens udvikling.    

Også konkurrenten Prosa har formandsvalg i denne tid. I november kan medlemmerne her foreløbigt vælge mellem den siddende formand Niels Bertelsen og udfordreren Thomas Kølle.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.