Artikel top billede

Foto: Povl D. Rasmussen.

Sådan vil TDC investere en milliard i sin platform

TDC løfter sløret for, hvordan der skal investeres heftigt i at holde på kunderne og skrabe større indtjeninger ind i fremtiden.

Læs også:
TDC dropper selskaber - har ny strategi

Kæmpe-plan på vej: TDC omstrukturerer og fyrer

På det længe ventede strategimøde hos den danske telegigant TDC, der bliver afholdt i London i disse timer, har TDC løftet sløret for, hvordan der skal investeres en milliard kroner i sin store konsolidering.

Fra scenen på TDC's Capital Market Day fortæller TDC's administrerende direktør Carsten Dilling, at selskabet vil investere mere end 500 millioner kroner i udvidelsen af sit fibernetværk og mobile 4G-netværk.

Her fremhæver han, at TDC modsat mange konkurrenter har en solid infrastruktur og kundebasen, som skal fastholdes og udvides på netværkssiden.

Skal holde bedre på kunderne

Dertil vil TDC kaste mere end 300 millioner kroner i at udvide sin kundeservice, så selskabet bliver bedre til at holde kunderne i et telemarked, hvor kunderne hopper fra produkt til produkt.

"Vi har en opgave med vores loyalitetsprogram, fordi vi længe har fokuseret på nysalg," fortæller TDC's administrerende direktør Carsten Dilling fra scenen i London.

Samtidig vil TDC også styrke sin indsats på de interne linjer, så telekæmpen kan komme hurtigere på benene og rykke med på markedstendenser.

Derfor investerer teleselskabet godt 100 millioner kroner i simplificeret og mere tidssvarende it-setup, hvilket aftalen med indiske Tata til mere end to milliarder kroner blandt andet skal være en del af.

Ny type TDC-medarbejder

Slutteligt fortalte Carsten Dilling, at der også bliver fokuseret på en ny type TDC-medarbejder.

Den udmelding skal måske ses i lyset af, at Netdesign givetvis nærmer sig TDC Hosting og lavprisselskaberne M1 ryger under Fullrate og Onfone forsvinder ind under Yousee.

"Det er klart, at vi har brug for nye kompetencer til at sælge integrerede løsninger, så vi kan tage vores kundeservice til det næste niveau," lyder budskabet.

Om selskabet dermed mener, om der skal fyres rutinerede TDC-medarbejdere eller hyres nye, friske kræfter, melder TDC-direktøren dog ikke noget om.

Læs også:
TDC dropper selskaber - har ny strategi

Kæmpe-plan på vej: TDC omstrukturerer og fyrer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere