Artikel top billede

Disse folk vil blive ramt af CSC-omlægning

CSC´s danske topchef har under en intern briefing løftet noget af sløret for, hvem den kommende omstrukturing vil ramme.

Læs også:

CSC Danmark omstrukturerer: Så mange stillinger skal nedlægges

CSC-Boss til ansatte: Vi lukker ikke ned i Danmark 

CSC´s danske topchef John Walsh har bebudet en stor omstruktering, hvor blandt andet 180 stillinger skal skæres væk.

Under tirsdagens briefing af medarbejderne havde de ansatte lejlighed til at stille spørgsmål. Og en ansat sprugte ind til hvem, der vil blive ramt.

Vil det mest være ledere som bliver påvirket af denne her aktivitet vi arbejder med...?

"Jeg vil sige, at som vi gjorde i vores første runde, og i anden runde er der endnu mere fokus på det, efterhånden som vi fjerner lag, vil managementlaget helt sikkert blive påvirket, og vi har og vil gennemgå hver eneste leders rolle ud fra den nye operationsmodel, og få os selv tilpasset den nye operationsmodel," svarede John Walsh.

"Det vil naturligvis påvirke ledelsesstrukturen," slår han fast.

Ledere på bænken

"Vi er nødt til at bevæge vores forretning fremad. Sidste gang, hvor vi adresserede folkene på bænken, som inkluderede det nogle ledere, og vi traf også foranstaltninger i forhold til andre ledere, som ikke var på bænken," fortalte John Walsh videre.

"Nu har vi brug for et nyt lederskab, og denne gang går vi helt bogstaveligt hele organisationens ledelse igennem, og også "the overhead part of the business", så der er langt mere fokus på det område end tidligere i denne aktivitet," svarer han.

Læs også:

CSC Danmark omstrukturerer: Så mange stillinger skal nedlægges

CSC-Boss til ansatte: Vi lukker ikke ned i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.