TOPNYHED:IT Relation køber mægtige Itadel

Artikel top billede

Topchef John Walsh fra CSC i Danmark lover de danske ansatte, at de ikke kommer til at lide samme skæbne som de italienske kollegaer.

CSC-boss til ansatte: Vi lukker ikke ned i Danmark

CSC har solgt væsentlige dele af forretningen fra i Italien, men det vil ikke ske i Danmark, lover dansk CSC-topchef.

Læs også:

Stor fyringsrunde på vej i CSC

Topchef: Sådan skal CSC DAnmark komme på sporet igen

De danske CSC-ansatte er blevet præsenteret for en omstruktureringsplan, hvor der blandt andet skal skæres 180 stillinger.

Men her stopper øvelsen slet ikke for selskabet, der har afleveret et dansk regnskab med et underskud på næsten en milliard kroner og allerede har fyret mere end 500 ansatte i år.

Nervøsiteten lader da også til at sidde uden på tøjet hos flere af de ansatte.

I hvert fald spurgte en ansat den administrerende direktør John Walsh fra CSC Danmark, om man også i Danmark vil frasælge og nærmest lukke helt ned.

Det skete ved en briefing tirsdag.

Vil det samme ske her som i Italien. Vil dele af firmaet blive frasolgt?

"I løbet af det forløbne år har vi helt tydeligt gjort et enormt stykke arbejde i forhold til at gennemse forretningen. Er vi overhovedet i stand til at lave en turn-around? Svaret er ja, og vi har naturligvis investeret heftigt i den eksisterende forretning," lød svaret fra topchef John Walsh.

"Vi har ingen intensioner om at udføre nogen som helst frasalg eller adskillelse af dele af firmaet i større omfang," sagde han.

Ingen aktuelle planer

Topchefen forklarer, at man naturligvis vil skulle gøre nogle ting anderledes. Måske uddanne og flytte folk rundt.

"Men der er ingen aktuelle planer om nogen som helst form for salg af hele eller dele af forretningen," lød svaret fra John Walsh til de ansatte i tirsdag formiddag.

De store omstruktueringer vil løbende blive præsenteret for de ansatte, der dog allerede har fået af vide, at 180 stillinger skal skæres.

Læs også: 

Stor fyringsrunde på vej i CSC

Topchef: Sådan skal CSC DAnmark komme på sporet igen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Hackergruppe bag Colonial Pipeline-nedbrud angriber nu Toshiba: Har stjålet 740 gigabyte data med følsomme oplysninger
Hackergruppen DarkSide har nu angrebet it-giganten Toshiba. Det sker blot en uge efter, at de it-kriminelle tvang USA's største brændstofledning i knæ.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.