Artikel top billede

Masser af utilfredse SAP-folk skred fra KMD-projekt

Af særlige grunde skred et to-cifret antal SAP-folk fra et KMD-projekt, oplyser fagforbund.

Læs også:
KMD-chef: Derfor tog vi betalt frokost fra ansatte

I kølvandet på at KMD-ledelsen har frataget de ansatte i KMD BPO A/S (Business Process Outsourcing) deres betalte frokost, har Samdata\HK KMD-klubben Øst på klubbens generalforsamling behandlet sagen og kommet med en udtalelse.

Udtalelsen indeholder fagforeningens uforbeholdne mening om de forringelser i arbejdsvilkårene, som forbundet mener, foregår hos KMD.

Efterhånden skulle de forringede vilkår hos it-giganten havde fået konsekvenser.

"Eksempelvis forlod et to-cifret antal SAP kompetencer sidste år LS Projekt på grund af arbejdsvilkårene," skriver fagforeningsfolkene i udtalelsen.

Dyrt at genbesætte

"Det var dyrt at genbesætte stillingerne, da kompetente ansøgere ikke længere er tiltrukket af de arbejdsvilkår, KMD tilbyder," lyder det videre.

Omkring frokostordningen påpeger Samdata\HK, at forbundet anser det som en lønnedgang på op imod syv procent.

Sagen er nu endt i Arbejdsretten, fordi Samdata\HK mener, at det er sket imod gældende regler.

Det har KMD tidligere blankt afvist.

Læs kommentar fra KMD til den nye kritik senere her på Computerworld.dk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere