Artikel top billede

Prognose: Så vildt mange iPhones vil Apple sælge i dette kvartal

Analyse af Apples leverandørkæde tyder på forbedret produktionskapacitet.

Computerworld News Service: På trods af bekymringer om vanskeligheder i produktionen af iPhone 5 på grund af problemer med design og komponenter antyder nye rapporter, at produktionskapaciteten af Apples seneste smartphone er stigende.

Prognosen fra en enkelt analytiker lyder på, at Apple vil sælge hele 46,5 millioner iPhones i årets fjerde kvartal.

Analytiker Shaw Wu fra Sterne Agee skriver i et notat til investorer torsdag, at hans analyse af Apples leverandørkæde har vist, at Apple har forbedret produktionskapaciteten af iPhone 5 siden lanceringen i september.

Wu vurderer, at Apples problemer med at kunne følge med efterspørgslen på iPhone 5 nu er i bedring, og at selskabet samlet set vil sælge 46,5 millioner iPhones i årets fjerde kvartal. Det er 19,6 millioner flere iPhones, end hvad selskabet solgte i tredje kvartal.

Samlefabrikken Foxconns topchef, Terry Gou, udtalte i sidste uge, at selskabet havde svært ved at imødekomme Apples behov for flere iPhones på grund af problemer med hensyn til design og komponenter.

Apple solgte flere end fem millioner iPhone 5 inden for de første tre dage efter lanceringen i september.

Den overvælgende efterspørgsel på denne smarphone er sandsynligvis medvirkende til Foxconns vanskeligheder.

I oktober blev det omtalt i medierne, at Apple muligvis ville engagere endnu en Foxconn-fabrik for således at udvide produktionskapaciteten af iPhone 5.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.