Artikel top billede

Hård kritik: Så galt står det til med Apple og internettet

Tidligere Apple-udvikler påstår, selskabet falder igennem på internetområdet, mens Google bliver bedre til produktdesign.

Computerworld News Service: En tidligere udvikler hos Apple har offentliggjort en skarp kritik af Apples indsats internetområdet.

Patrick B. Gibson skriver i sit hårdtslående blogindlæg, at "Apples tilgang til nettet har været en kolossal fiasko."

Han fortæller, at hans ven har den teori, at Apples største problem er, at "Google bliver bedre til design langt hurtigere, end Apple bliver bedre til webtjenester."

Patrick B. Gibson fremhæver en række eksempler på Apples problemer på webfronten:

- Apple kan ikke opdatere sin onlinebutik uden først at tage den offline.

- Et populært spil i Apples Game Center fik hele netværket til at gå ned.

- Apple krævede i den forbindelse, at man sendte nye venne-anmodninger til alle ens tidligere venner på Game Center, Find my Friends og Shared Photostreams.

- Notes kræver en e-mailkonto for at synkronisere.

- Apples iTunes-butik og App Store er stadig drevet af WebObjects, hvilket er et stort set dødt 20 år gammelt framework.

- IMessage til Mac lever i en alternativ virkelighed, hvor tiden ikke har nogen ordnet sekvens.

- Ping.

Gibsons analyse er blevet taget op af Henry Blodget fra Business Insider, som synes, at Gibsons kritik af Apple "lyder rigtig," og at på nær "nogle få undtagelser - såsom iTunes, App Store og den automatiske opdatering af styresystemet - så er Apples webtjenester forbløffende frustrerende."

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere