Artikel top billede

HP efter massiv ballade: Det har været et fantastisk år

Reportage: HP klarer sig strålende, mener selskabets topchef. Se her, hvad hun egentlig mener.

Frankfurt: "Please find your seat, the keynote will begin in 10 minutes," lyder det i den store messesal, hvor omkring 9..000 mennesker så småt har fundet sin plads.  

"Five minutes."

Salen summer af forventning, mens tre store skærme kaster HP-logoet ud i blå silhuetter. 

Den klassiske trailerstemme lyder igen: "Ladies and gentlement please welcome..."

Og med rolige skridt træder Meg Whitman op på scenen og begynder sin keynote, mens klapsalverne hurtig ebberud.

"Det har været lidt af et kedeligt år," indleder hun og lader latteren fortone sig i salen, inden hun fortsætter:

"Holy smokes. Det har været et udfordrende år. Men det har også været fantastisk, og takket være hele vores organisation, kunder, partnere og historie er vi kommet succesfuldt igennem," siger Meg Whitman.

Ny dag i morgen

Det virker som om det blålige slogan i midten af det hele - HP - make it matter - egentlig er meget rammende for HP's og Meg Whitmans budskab i dag.

"Teknologien og verden er hele tiden omskiftelig. Virkeligheden i dag er ikke den samme som i morgen. Det skal HP understøtte og levere løsninger til. Det forventer folk af os, og vi vil ikke skuffe dem," slår hun fast.

Og forventningerne skal den nye og omdiskuterede erhvervelse, Autonomy, være med til at opfylde.

"Vi er stolte af Autonomy's produkt, medarbejderne og alt den innovation, vi har fået bragt ind i HP med købet," siger hun - dog uden at indfrie forventningerne om en uddybende opsamling. 

Hun fortsætter ufortrødent og fremhæver, at strategien fremadrettet bliver at koble HP's kompetencer inden for it infrastruktur, software og services meget tættere sammen og netop levere it, der give mening.

Derfor er HP den perfekte partner

Derfor er HP den perfekte partner i en global omskiftelig verden, mener Meg Whitman.

"Vi har hele pakken fra pc'er, servere, storage og software til netværk og services. Og ja, printere er også stadig relevante. De er broen mellem det fysiske og digitale, som til stadighed vil spille en central rolle," siger Meg Whitman.

"Vi er spændte på den nye teknologi og vi vil fortsætte med en solid innovativ udvikling indenfor vores forskellige kerneområder, der skal sikre, at vi forsat vil være førende på markedet."

Ledende på det hele

Afslutningsvis fremhæver hun cloud, mobility og big data som tre søjler, der vil tegne billedet af HP og verden i fremtiden.

Strategien ser meget enkelt ud på de store skærme, som har akkompagneret hende gennem hele præsentationen, og det 'enkelte og simple' giver genlyd i hendes overordnede budskab.

Først og fremmest skal HP være en ledende partner for virksomheder verden over, når det kommer til teknologi.

"HP skal assistere virksomheder og hjælpe dem på vej i forhold til teknologien. Vi skal samarbejde omkring løsninger, der giver mening for kunden, og det glæder vi os til. Tak for i dag," slutter hun.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danoffice IT overtager aarhusianske Edgemo med mere end 100 medarbejdere: Samlet omsætning nærmer sig nu to milliarder kroner
Danoffice IT køber det aarhusianske infrastruktur-selskab Edgemo, der omsætter for mere end 600 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.