Jubii-manden Henrik Busch er blevet bestyrelsesformand for 123Hjemmesider ApS, men søger fortsat efter nyt job.

Jubii-topchef i spidsen for dansk hjemmeside-firma

Efter næsten fire år i spidsen for Jubii skal direktøren lave noget lidt andet i fremtiden. Men han søger fortsat nye udfordringer.

I slutningen af sidste år var der chefskifte  hos virksomheden Jubii, der som bekendt blev stiftet af de kendte it-navne Martin Thorborg og Henrik Sørensen.

Men denne gang var det direktør Henrik Busch, der efter næsten fire år på posten stoppede som administrerende direktør.

Han efterlod et Jubii med en omsætning på 34 millioner kroner og et overskud på 3,3 millioner kroner.

Alene fra regnskabsårene 2004 til og med 2008 havde Jubii et samlet underskud på ikke mindre end 111 millioner kroner før skat.

Henrik Busch tiltrådte i 2009, hvor der også var underskud i regnskabsåret, hvorefter der har været overskud hos Jubii.

"Jeg opfyldte de opstillede mål omkring turn-around," forklarer Henrik Busch, der fortæller, at det derefter var planen, at der skulle en ny til.

I stedet er han indtrådt i en stribe forskellige bestyrelser.

Formand for 123hjemmesider ApS
Blandt andet som formand for bestyrelsen hos firmaet 123hjemmesider ApS.

Et firma, der ifølge seneste aflagte regnskab omsatte for små 30 millioner kroner.

Heraf lå 45 procent af omsætningen i udlandet, oplyser selskabet i sit regnskab.

Henrik Busch sidder i øvrigt fortsat som menigt medlem af bestyrelsen for Jubii A/S.

Men den står ikke på bestyrelsesposter fra nu af og fremad.

"Nej, jeg er fortsat på udkig efter det rigtige," udtaler Henrik Busch, der lige har afsluttet en ferie, som der ikke blev meget af under tiden med at vende Jubii-underskud til Jubii-overskud.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Beskyt virksomhedens data og digitale aktiver i døgndrift
Den massive stigning i antallet af medarbejder som arbejder hjemmefra samt et konstant omskifteligt digitalt trusselsbilleder stiller hele tiden nye og stigende krav til virksomhedens sikkerhedsinfrastruktur. Mange virksomheder står derfor overfor at skulle implementere løsninger medintelligent monitorering af data, infrastruktur samt fokuseret indsats for sikring af virksomhedens digitale aktiver. Men har på den anden side typiske ikke de nødvendige ressourcer, budget eller tiden til disse projekter – eller for den sagsskyld at blive afhængig af specifikke teknologier, dyre konsulentydelser og specialressourcer. En mulig strategi til at håndtere udfordringen kan være at vælge en komplet Cloudbaseret sikkerhedsplatform baseret på gennemprøvet AI-teknologi. Men hvordan kommer du godt i gang? Det får du svar på i denne hvidbog.