Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Vigtig dansk trafik-site i sort i vintervejret

Det er ikke kun morgentrafikken, der er helt gal her til morgen. Vejdirektoratets website har også store problemer.

Vejdirektoratets hjemmeside har her til morgen været særdeles ustabil. 

Trafiksiden er lige nu helt lammet, og det er slet ikke muligt at komme ind på siden. 

"På grund af et større strømnedbrud er vores hjemmeside, app og andre tilhørende tjenester sat ud af spillet. Det er vi enorm kede af," udtaler Mette Lundorf, kommunikationschef i Vejdirektoratet

Hun forsikrer dog at skærme og systemer hos selve Vejdirektoratet er oppe at køre, så trafikken bliver der holdt øje med. 

Uvist hvornår siden er oppe igen

Det er en større strømnedbrydelse hos DONG, der har mørklagt store dele af indre by og altså også Vejdirektoratet.   

Siden, som trafikanter kan gå ind på for at tjekke trafikkens status eller om vejene er ryddet for sne, har før været ramt af uregelmæssigheder. 

Hos Vejdirektoratet kan man ikke sige, hvornår siden vil være oppe igen, men lover, at der bliver arbejdet på sagen. 

"Det er selvfølgelig meget beklageligt på en dag som denne, men vi arbejder på højtryk for at få siden op at køre igen," siger Mette Lundorf. 

Trafikken.dk tilbyder blandt andet kortservice, webcams og trafikopdateringer, men ind til videre må trafikanterne søge oplysninger andre steder fra. 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.