Artikel top billede

Politi advarer mod Apple Maps - lad være med at bruge det

Politi advarer mod at bruge Apples udskældte korttjeneste.

Læs også:
Apple fyrer software-chef efter fiasko-produkt

Galleri: Så mærkelig ser Danmark ud i Apple Maps

Apple er kommet godt og grundigt til kort, efter selskabets Maps-tjeneste har vist sig at indeholde mystiske og lattervækkende gengivelser af virkeligheden.

I første omgang var selskabets topboss Tim Cook ude og undskylde for miseren.

For nyligt har et medie med humoristisk sans drillesygt spekulereret i, om Apple med de store økonomiske muskler ikke bare kunne ændre virkeligheden, så den passede til selskabets udskældte korttjeneste.

Nu kommer lovens lange arm i form af australsk politi så på banen og advarer direkte mod brugen af Apple Maps.

Det skriver Techcrunch

Potentiel livsfarlig app

Mere præcist er det politiet i den australske delstat Victoria, som har udsendt en pressemeddelelse, hvor Apples kortapplikation bliver kritiseret.

Advarslen kommer efter, at flere bilister med øjnene fæstnet på Apple Maps uforvarende er havnet i den australske vildmark i de seneste uger.

Politiet hæftet sig eksempelvis ved, at vinbyen Mildura i Murray Sunsets nationalpark på kortet ligger omkring 70 kilometer fra virkelighedens Mildura.

"Politiet er ekstremt bekymret, fordi der ikke er nogen vandforsyning i parken, og temperaturen kan godt nå op på 46 grader celsius, hvilket gør det til en potentielt livstruende situation," skriver Victorias politi på sin hjemmeside

Strandet i 24 timer

Politistyrken fra downunder kan berette om, at nogle bilister har været på afveje i op til et døgn uden mad og drikke, før de blev fundet og reddet af politiet.

Inden redningsaktionerne blev sat i værk, havde flere Apple Maps-billister trodset farligt terræn til fods for at få telefondækning.

Derfor anbefaler politiet i Victoria besøgende til Mildura, at de bør have andre kort med, indtil fejlene i Apple Maps er blevet rettet.

Læs også:
Apple fyrer software-chef efter fiasko-produkt

Galleri: Så mærkelig ser Danmark ud i Apple Maps
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Lars Seier headhuntede Mærsk-veteran til sit kryptoprojekt: “Jeg er sikker på, at Mærsk ville vælge en blockchain-løsning som Concordiums, hvis de i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden”
Interview: Mærsk-veteranen Lone Fønss Schrøder, der i dag står i spidsen for Lars Seiers blockhain-satsning Concordium, vurderer, at Mærsk ville have valgt en anden type løsning til selskabets blockchain-satsning, hvis shipping-giganten i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.