Artikel top billede

Gratis download: Computerworld Årsnummer 2013

Big data, de bedste ultrabooks, interview med Novozymes og en komplet guide til storage. Alt det får du i Computerworlds Årsnummer 2013. Download alle 60 sider her - helt gratis.

Gratis download: Computerworld Årsnummer 2013

Alle taler om data i disse år. Big data. Download Computerworlds årsnummer 2013 gratis og få forklaringen på, hvorfor netop denne it-trend overskygger alle andre.

Big data er kæmpestort, uanset hvordan du ser på det. Gigantiske datamængder, et utal af datakilder og hastigheder, der giver baghjul til alt, hvad vi hidtil har set.

Computerworlds årsnummer 2013 sætter fokus på big data, og her kan du gratis downloade magasinet som pdf.

Desuden gennemgår vi de 10 trends, som Gartner mener, at du skal satse på i 2013.

Vi ser også på, hvordan du kan samle administrationen af storage - og meget mere.

Som rosinen i pølseenden viser vi vej til de bedste og lækreste ultrabooks med Windows 7.

Smugkig på Årsnummer 2013 her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere