Artikel top billede

Her er årets bedste apps til Android og iPhone

Få her overblikket over årets bedste apps til verdens to største smartphone-markeder.

Inden 2012 går helt på hæld, har de to suverænt mest dominerende spillere på smartphone-markedet, Google med Android-platformen og Apple, gjort status over deres respektive app-markeder Play og App Store.

Google udpeger sine bedste apps fra 2012 - eller 2012-opdateringer til allerede eksisterende apps - ud fra kriterier som global tilgængelighed, brugeroplevelse og æstetik. 

Apple har været noget mere pragmatisk og i stedet kigget på både brugeroplevelsen og populariteten i sine forslag til årets bedste apps.

Ingen spil på listen

Google udvælger dokumenthåndterings-app'en Evernote som sin flagskibsapplikation, mens den sociale billedtjeneste Pinterest og interaktive eventyrfortællinger fra brødrene Grimm også finder plads i toppen som nogle af de bedste i apps-butikken Play.

Google fremhæver desuden Pocket til lagring af artikler og videoer til offline-gennemsyn, hotelbooking-programmet Expedia, slægtsforskning-app'en Ancestry og også Fancy, hvor brugerne kan dele fancy billeder af fancy ting.

Derudover udvælger Google tv-serieplanlægnings-app'en SeriesGuides Show Manager, fotobehandlingsprogrammet Pixlr og TED-app'en til at se kloge, innovative talere som nogle af sine bedste apps i 2012.

Bemærkelsesværdigt undlader Google at udpege nogle spil i fremhævelsen af sine bedste apps, selvom spil historisk er nogle af de bedste sællerter i både Play og i Apples App Store.

De vrede fugle slår til igen

Hos Apple er billedet over de bedste smartphone-apps et noget andet.

Her udpeger æbleselskabet nemlig Action Movie FX til at lægge special effects ned over brugernes egne videooptagelser som sin top-app til iPhone. De fleste special effects som missilangreb er gratis, mens eksempelvis tornadoer og rumvæsen-angreb kun kan fås, hvis man er villig til at betale for dem.

Den mest populære gratis-app til iPhone var i 2012 pudsigt nok Google-produktet Youtube, mens Angry Birds-seriens Space-spil er den mest eftertragtede betalings-app i år.

Til sin iPad fremhæver Apple app'en Paper til udkast, notater og illustrationsdesign som årets bedste app.

Hvad, mener du, var årets bedste apps?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere