Artikel top billede

Her er årets bedste apps til Android og iPhone

Få her overblikket over årets bedste apps til verdens to største smartphone-markeder.

Inden 2012 går helt på hæld, har de to suverænt mest dominerende spillere på smartphone-markedet, Google med Android-platformen og Apple, gjort status over deres respektive app-markeder Play og App Store.

Google udpeger sine bedste apps fra 2012 - eller 2012-opdateringer til allerede eksisterende apps - ud fra kriterier som global tilgængelighed, brugeroplevelse og æstetik. 

Apple har været noget mere pragmatisk og i stedet kigget på både brugeroplevelsen og populariteten i sine forslag til årets bedste apps.

Ingen spil på listen

Google udvælger dokumenthåndterings-app'en Evernote som sin flagskibsapplikation, mens den sociale billedtjeneste Pinterest og interaktive eventyrfortællinger fra brødrene Grimm også finder plads i toppen som nogle af de bedste i apps-butikken Play.

Google fremhæver desuden Pocket til lagring af artikler og videoer til offline-gennemsyn, hotelbooking-programmet Expedia, slægtsforskning-app'en Ancestry og også Fancy, hvor brugerne kan dele fancy billeder af fancy ting.

Derudover udvælger Google tv-serieplanlægnings-app'en SeriesGuides Show Manager, fotobehandlingsprogrammet Pixlr og TED-app'en til at se kloge, innovative talere som nogle af sine bedste apps i 2012.

Bemærkelsesværdigt undlader Google at udpege nogle spil i fremhævelsen af sine bedste apps, selvom spil historisk er nogle af de bedste sællerter i både Play og i Apples App Store.

De vrede fugle slår til igen

Hos Apple er billedet over de bedste smartphone-apps et noget andet.

Her udpeger æbleselskabet nemlig Action Movie FX til at lægge special effects ned over brugernes egne videooptagelser som sin top-app til iPhone. De fleste special effects som missilangreb er gratis, mens eksempelvis tornadoer og rumvæsen-angreb kun kan fås, hvis man er villig til at betale for dem.

Den mest populære gratis-app til iPhone var i 2012 pudsigt nok Google-produktet Youtube, mens Angry Birds-seriens Space-spil er den mest eftertragtede betalings-app i år.

Til sin iPad fremhæver Apple app'en Paper til udkast, notater og illustrationsdesign som årets bedste app.

Hvad, mener du, var årets bedste apps?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere