Artikel top billede

Medie: Logfiler afslører ny iPhone fra Apple

De første tegn på en ny iPhone er muligvis opdaget.

Udviklere er begyndt at se referencer til iOS 7 og den kommende iPhone i logfiler fra Apple.

Det skriver The Next Web.

Det er blandt andet den såkaldte Apple-identifier, der får rygterne til at florere.

For mens Apples nyeste skud på stammen, iPhone 5, identificerer telefonen som 'iPhone5.1' eller 'iPhone 5.2' alt efter model, er en udvikler stødt på en ny model-betegnelse.

"En udvikler har vist os, at Apple har testet hardware relateret til en ny 'iPhone6.1'-identifier," skriver The Next Web.

Sporene fører tilbage til Apple

Den nye identifier er fundet på enheder, der kører det endnu ikke udgivede iOS 7. 

Selvom Apple-rygter er daglig kost, er der måske god grund til at tage denne noget mere seriøst. Dette rygte fører nemlig lige tilbage til Apples Cupertino campus via en unik IP.

"Det indikerer, at medlemmer af Apples softwareudviklings- og appteam er i gang med at teste nogle af de mere populære eller velkendte applikationer, der allerede er på App Store," skriver The Next Web. 

iOS 7 under udvikling

Det bliver dog ved det sparsomme rygte. Der er nemlig ingen specifikationer på hverken hardware eller software i logfilerne.

Efter sigende skulle Apple så småt være klar til den første offentlige release af iOS 7.  

Og hvis historien gentager sig som med iOS 6, vil der gå en del måneder fra den første præsentation, til styrestystemet endelig bliver frigivet til brugerne.

Forventning er derfor, at vi skal hen i midten af 2013 før version syv kommer på gaden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.