Artikel top billede

Fire gode gratis-produkter til din virksomhed

Læs her om fire gratis goder, der kan forbedre din bundlinje uden det overhovedet berører budgettet.

Computerworld News Service: Det bedste i livet er gratis: Knus og kram, måneskinsnætter og latter, der kommer helt nede fra maven.

Men det bedste i erhvervslivet har altid en pris, ved vi. 

Ikke altid.

Det viser sig, der findes masser af fremragende gratis goder til din virksomhed, og det drejer sig ikke kun om de gaver, man får, når man har betalt måske 15.000 kroner for at deltage i en konference.

Der er ting, der rent faktisk er gratis, såsom apps og tjenester, der er designet til at hjælpe små virksomheder til at øge produktiviteten - og forhåbentlig bundlinjen.

Her har vi samlet fire af vores foretrukne gratisprodukter til små virksomheder fra det forgangne år.

1. Gratis og nemt telefonmøde fra Speek

I 2013 behøver det ikke længere være dyrt og besværligt at afholde telefonmøder.

Det kan Speek sørge for. Denne gratis tjeneste (der kommer en Pro-version på et senere tidspunkt) giver dig en specialtilpasset webadresse, som deltagerne kan bruge til at tilmelde sig telefonmødet.

Der er endda også en side, der kan bruges til blandt andet at dele filer og udveksle beskeder.

2. Gratis Sharepoint-inspireret arbejdsområde fra Kerio

De fleste virksomheder kan drage nytte af et samlet sted, hvor man kan opbevare projekt-relaterede beskeder og dokumenter, og som kan sørge for, at samarbejdet er velorganiseret og tilgængeligt.

Hvis du ikke har råd til Microsoft SharePoint, så prøv Kerio Workspace Starter Edition, der indeholder 10 gigabyte delt lagerplads og understøtter et ubegrænset antal brugere og arbejdsområder.

Gratis onlinemøder og den nyttige app til firmakørslen

3. Gratis kilometertæller fra TripLog

Får du befordringsgodtgørelse per kørt kilometer?

Hvad enten det er din virksomhed, der betaler, eller Skat, der giver et fradrag, så har du brug for at holde styr på, hvor langt du kører.

Den gratis app TripLog GPS Mileage Tracker bruger din smartphones GPS til at registrere dine kørte kilometer og kan endda generere kørselsrapporter.

4. Gratis online-møder og fjernadgang fra TeamViewer

Selvom LogMeIn Free stadig er mit foretrukne værktøj til fjernadgang til min egen computer, så skærper den nyligt opdaterede TeamViewer 8 konkurrencen med nye funktioner.

Man kan ikke alene bruge den til fjernadgang men også til at afholde online-møder.

Og så er programmet heller ikke begrænset til pc'er: TeamViewer er tilgængelig til Android, iOS og Windows heriblandt Windows 8/RT.

Egentlig er programmet kun gratis til privat brug, men jeg sladrer ikke, hvis du ikke sladrer.

(Ideen bag den gratis udgave er selvfølgelig at lokke brugerne til at opgradere til en betalt udgave, der tilbyder endnu flere forretningsorienterede funktioner. Derfor mener jeg, at det er helt rimeligt i det mindste at prøve programmet i kraft af den gratis udgave.)

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Ny bølge ruller ind over kommunale it-afdelinger: "Det er faktisk en vej, man godt kan gå som kommune. Det er ikke en eller anden flippet ting fra 60’erne"
Der er ved at ske et paradigmeskifte i den kommunale måde, it-projekter og -indkøb gribes an. Et af de steder er i den sydvestjyske kommune Varde med en it-afdeling på blot 20 ansatte. Her har Thomas Neville som nyuddannet it-mand været frontløber på at tage udgangspunkt i brugernes behov og virkelighed, når der skal købes eller udvikles it. "De følte nok ikke rigtigt, at man inde på rådhuset vidste, hvad de gik og lavede," siger han.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.