Artikel top billede

TDC og Skat i slagsmål om skattefradrag for million-regning

TDC og Skat tørner sammen i retten for at få afklaret, om TDC har lov til skattefradrag for 400 millioner kroner.

TDC og Skat tørner sammen i Østre Landsret for at få afklaret, om TDC har ret til et stort skattefradrag på 400 millioner kroner. Ja, siger TDC. Nej, siger Skat.

Ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten vil TDC have skattefradrag for de 366 millioner kroner, som selskabet spenderede på juridiske og finansielle rådgivere i forbindelse med salget af selskabet til fem kapitalfonde i 2006.

Desuden vil TDC have fradrage for de millioner af kroner, som selskabet betalte i bonus til en række ledende ansatte, der arbejdede med salget.

Ifølge avisen siger Skat blankt nej.

Det sker med henvisning til, at man ifølge loven kun kan få fradrag for udgifter, der er anvendt til at "sikre indkomsten," som det hedder.

Skat mener ikke, at udgifter i forbindelse med salg af virksomheden er dækket af dette.

Landskatteretten gav ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten sidste år Skat medhold i den del, der omhandler udgifterne til rådgiverne.

Nu har parterne stævnet hinanden, og de mødes onsdag i Østre Landsret.

Skattechef i TDC, Camilla Winther, siger til avisen, at TDC kører sagen både af hensyn til pengene og af principielle grunde.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
83.439 udviklere har talt: Her er de mest populære programmerings-sprog lige nu - og de mest hadede
Se listen over de mest populære programmerings-sprog lige nu. Og hvilke programmerings-sprog, som ikke ret mange udviklere kan lide.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.