Artikel top billede

Nye regler i App Store skal sætte en stopper for snydere

Som udvikler vil man ikke længere kunne udskifte sin apps skærmbilleder uden at indsende en opdatering til godkendelse hos Apple.

Computerworld News Service: Apple har opdateret sine regler for App Store.

Det sker med henblik på at forhindre svindlere i at ændre de skærmbilleder, der vises sammen med beskrivelsen af deres app, efter Apple har givet sin godkendelse.

Hvis en udvikler ønsker at udskifte de skærmbilleder, der repræsenterer en app, skal denne ændring fremover godkendes af Apple som en opdatering.

"Fra og med 9. januar vil skærmbilleder tilknyttet en app være låst i iTunes Connect, når den givne app er blevet godkendt. Nye skærmbilleder kan uploades, når du indsender kode til en opdatering af en eksisterende app eller en ny app," hedder det i en meddelelse fra Apple til selskabets udviklere.

Muligt at oploade skærmbilleder

Tidligere har svindlere kunnet uploade skærmbilleder, der kunne gå igennem Apples godkendelse, for blot efterfølgende at bytte dem ud med skærmbilleder fra andre populære apps for på den måde at lokke brugere til på falsk grundlag.

Et eksempel på dette svindelnummer er den uofficielle Pokemon Yellow-app, der dukkede op i App Store i februar i fjor.

Dens udviklere fik app'en godkendt af Apple ved i første omgang at bruge et sæt af deres egne skærmbilleder, som efterfølgende blev byttet ud med skærmbilleder fra Nintendos officielle spil for at narre brugere til at købe deres app.

Denne app blev købt af tusindvis af kunder, men den crashede altid med det samme, når man forsøgte at åbne den.

Apple fjernede app'en fra App Store, da den steg helt til tops på listerne over betalte apps, men da havde mange mennesker allerede brugt penge på den.

Derfor vil Apples nye regler være betryggende for kunder, der før er blevet narret til at købe en app, der ikke var, hvad den gav sig ud for at være.

Uskyldige udviklere, der blot ønsker at ændre et skærmbillede uden at gennemgå hele opdateringsprocessen, vil nok ikke synes lige så godt om de nye regler.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.